Kaymakamdan engelli gence büyük jest

Ordu’da yaz kış demeden yoldan geçenlere selam veren engelli Salih Belen için kaymakamlık tarafından bekleme durağı yapıldı. Durağa 'Salih'in yeri' yazıldı. Genç büyük sevinç yaşayarak kaymakama teşekkür etti. Kaymakamın örnek davranışı büyük takdir topladı.

Gürgentepe’nin Gülbelen Mahallesi’nde engelli olan ve sürekli yoldan geçen kişi ve araçları bekleyip selam veren Salih Belen’in yağan yağmurlardan korunması için Gürgentepe Kaymakamı Nursel Özdemir tarafından bekleme durağı yaptırıldı.

ARTIK 'SALİH'İN YERİ' VAR

Gürgentepe’nin maskotu olan Salih Belen, ‘Salih’in Yeri’ adıyla yaptırılan bekleme durağında selamlama işlemine ıslanmadan devam ediyor. Kaymakamın davranışı büyük takdir topladı.

Kaymakamdan engelli gence büyük jest

Kaymakamdan engelli gence büyük jest ile ilgili etiketler Ordu kaymakam Gürgentepe engelli ordu gürgentepe kaymakamı durak
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.