Kaymakam Kurt'un son mesajları ortaya çıktı

Aydın'ın Kuyucak ilçe Kaymakamı Yılmaz Kurt, Didim'de ölü bulundu. Cumhuriyet Savcılığı olayla ilgili soruşturma başlatırken, Kurt'un yakınlarına attığı son mesajlar da ortaya çıktı.

Aydın'ın Kuyucak ilçesinde 17 Eylül 2018 tarihinden bu yana Kaymakamlık görevini yürüten Yılmaz Kurt'tan uzun süre haber alamayan yakınları polise ihbarda bulundu.

Aydın emniyetinin teyakkuza geçtiği öğrenilirken, Kaymakam Kurt’un cep telefonu sinyalinden yerini bulan ekipler olay bölgesinde yaptığı araştırmada Kaymakamın cansız bedeni ile karşılaştı.

İNTİHAR ŞÜPHESİ ÜZERİNDE DURULUYOR

Olay yerinde yapılan incelemede Kaymakam Kurt'un başından bir el ateşli silahla vurulması sonucu öldüğü belirlenmişti. İntihar ettiği şüphesi üzerinde durulan Kaymakam Kurt'un ölmeden önce Trabzon ve Giresun'un Eynesil ilçesindeki dostlarına saat 19.17'de cep telefonundan mesaj atıp helallik istediği ortaya çıktı.

Kaymakam Kurt'un son mesajları ortaya çıktı

YAKINLARINDAN HELALLİK İSTEDİ

Kurt'un mesajında "Haklarınızı helal edersiniz inşallah" ifadelerini kullandığı ve mesajı görenlerin ilk planda bu mesaja bir anlam veremedikleri ancak ölüm haberini duyduktan sonra büyük üzüntü yaşadıkları öğrenildi.

Kaymakam Kurt'un son mesajları ortaya çıktı - Resim : 2

Kaymakam Kurt'un son mesajları ortaya çıktı ile ilgili etiketler Aydın Kuyucak kaymakam mesaj İntihar
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.