Kayıp gencin annesinden çağrı: Arkadaş oyunlarına mı geldi hiçbir şey bilmiyoruz

Ümraniye'de 15 haziran çarşamba gününden beri haber alınamadığı 23 yaşındaki Ali Kemal Yüce'nin annesi, oğlunun arkadaşlarından aldığı bilgilere göre izmit'te bir çocuğun Yüce'ye silah temin ettiğini, oğlunun bu tür olaylarla bir ilgisi olmadığını ifade etti. Anne Aynur Yüce "Bizim kimseyle bir husumetimiz asla yok, sadece arkadaş oyunlarına mı geldi hiçbir şey bilmiyoruz” dedi.

İstanbul Ümraniye'de 15 haziran çarşamba günü kaybolan Ali Kemal Yüce'nin ailesi tarafından polise kayıp başvurusunda bulunuldu. Ali Kemal yüce'nin telefonundan en son Kocaeli Kandıra ilçesine bağlı Kefken mahallesinde sinyal alındığı öğrenildi. Alınan iddaya göre Kocaelinin Körfez ilçesinde hakkında suç kaydı bulunan şahıstan silah temin edip, Kefken'e gittiği güvenlik kameralarından görüntülendi.

Duyan bilen varsa haber versin, çok mağduruz...

Kaybolan Hasan Ali Yüce'nin kaybolmasıyla karakola giden annesi Aynur Yüce " Bütün devlet kurumları, bütün Kocaeli Emniyet Teşkilatı çalıştı. Bütün bunlara rağmen 6 gündür çocuğumuzu her yerde arıyoruz ama bulamıyoruz. Ne olur gören duyan olursa bize haber versin. Çok mağduruz, ne yapacağımızı bilemiyoruz. Çocuğumun bir an önce bulunmasını istiyorum. Lütfen duyan gören varsa bize haber versin” dedi

"Bizim kimseyle bir husumetimiz asla yok, sadece arkadaş oyunlarına mı geldi hiçbir şey bilmiyoruz”

Yüce ailesinin edindiği bilgilere göre, Yüce'nin İzmit’e geçtiğinde orada bir çocuğun ona silah temin ettiğini, çocuğun silahla ne yapacağının bilgisi olmadığını söylemiş. Böyle değişik haberlere meydan vererek olayı kapatmaya çalışmış, ifadesini kullandı. Aynur Yüce "Ama bizim çocuğumuzun bu tür olaylarla önceden hiç ilişkisi olmadı, oğlumuz hiçbir zaman eve geç gelmiyordu. Bizim kimseyle bir husumetimiz asla yok, sadece arkadaş oyunlarına mı geldi hiçbir şey bilmiyoruz” dedi.

Kayıp gencin annesinden çağrı: Arkadaş oyunlarına mı geldi hiçbir şey bilmiyoruz ile ilgili etiketler Kocaeli kayıp Keften
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.