Kayıp gazeteci ile ilgili bir iddia da Lübnan'dan!

Suudi Arabistan Konsolosluğuna girdiği andan bu yana kendisinden haber alınamayan ve nerede olduğu bilinmeyen gazeteci Cemal Kaşıkçı ile ilgili bir iddia da Lübnan'dan geldi. Gazeteci Hasan Sivri, Akhbar Gazetesi'nin, Suudi yetkililerin Kaşıkçı'nın Riyad'da olduğunu Türk yetkililere bildirdiğini ileri sürdüğünü yazdı.

Türk emniyeti Cemal Kaşıkçı'nın konsolosluğa girdiği ve bir daha çıkmadığına ilişkin açıklamasının ardından, Reuters ajansı da Türk yetkililerin Suudi gazetecinin öldürüldüğüne inandığını iki kaynağa dayandırarak iddia etmişti.

Gazeteci Hasan Sivri ise sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Lübnan Akhbar gazetesinde bugün yayınlanan başka bir iddiaya yer verdi.

Sivri, haberde, “Suudi yetkili, Cemal Kaşıkçı’nın Riyad’da olduğunu Türk yetkililere bildirdi. Kaşıkçı, İstanbul’daki konsolosluğa 1 nolu binadan girdi ve 2 nolu binadan çıkıp havaalanına götürüldü” ifadelerinin kullanıldığını belirtirken, aynı haberde Kaşıkçı’nın, ABD’den Türkiye’ye, ev almak ve nişanlısı ile beraber yaşamak üzere 200 bin dolar havale ettiğinin de iddia edildiğini belirtti.

Kayıp gazeteci ile ilgili bir iddia da Lübnan'dan!

Kayıp gazeteci ile ilgili bir iddia da Lübnan'dan! ile ilgili etiketler Cemal Kaşıkçı suudi arabistan konsolosluğu hasan sivri akhbar gazetesi
GÜNÜN VİDEOSU

Slovakya Başbakanı Fico’ya silahlı saldırı!

Slovakya Başbakanı Robert Fico’ya yönelik silahlı saldırı anının görüntüleri ortaya çıkarken, saldırganın 71 yaşındaki Slovakyalı şair ve aktivist Juraj Cintula olduğu belirtildi. Fico’nun ameliyatında ise 3 saat geride kaldı.