Kayıp dövizcinin cansız bedeni bulundu

Aydın'ın Kuşadası ilçesinde yaşayan döviz bürosu çalışana Berk Ergier'den 2 gündür haber alınamıyordu. Son olarak Kirazlı Mahallesi'ndeki kayalıklarda görülmüştü. Ergier'den o andan itibaren bir daha haber alınamadı. Her yerde aranan dövizcinin cansız bedeni ise bugün bulundu. Ergier'in cesedi en son görüldüğü yer olan kayalıkların dibindeki dere yatağındaydı...

Geçtiğimiz gün ortadan kaybolan döviz bürosu çalışanı Berk Ergier'in akıbeti Türkiye çapında ilgi çekmişti. Televizyon programlarında yok oluşuna ilişkin birçok teori konuşuldu. 

Ortadan kaybolduğu gün son olarak Aydın'ın Kuşadası ilçesi Kirazlı Mahallesi’ndeki bir restoran işletmecisi tarafından uçurumun kenarında fark edilmiş ve hatta görüntüsü çekilmişti. 

Kayıp dövizcinin cansız bedeni bulundu

Bu bilgi üzerine ekipler döviz bürosu çalışanı Berk Ergier’i arama çalışmalarına kayalıkların bulunduğu uçurum civarında yoğunlaştırdı. 

Kayıp dövizcinin cansız bedeni bulundu - Resim : 2

Aramalara Kuşadası Emniyet Müdürlüğü ile İlçe Jandarma Komutanlığı tarafından kurulan özel ekiplerin yanı sıra AFAD ve AKUT çalışanları da katıldı.

Kayıp dövizcinin cansız bedeni bulundu - Resim : 3

Hassat burunlu köpeklerin de katıldığı arama ve kurtarma çalışmalarının neticesinde Ergier'in cesedi uçurumun altındaki dere yatağında bulundu. 

Kayıp dövizcinin cansız bedeni bulundu - Resim : 4

Cesedin bulunduğu bölge koruma altına alınırken, Kuşadası Cumhuriyet Savcısı bölgede inceleme yaptı. Savcının incelemesinin ardından Ergier’in cenazesi adli tıpa gönderildi. Kuşadası Cumhuriyet Savcılığı da olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı.

Kayıp dövizcinin cansız bedeni bulundu ile ilgili etiketler Aydın Kuşadası AKUT Jandarma polis Berk Ergier

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.