Kayıp 3 kız bulundu! Son olarak Avcılar'da görülmüşlerdi

İstanbul Hadımköy’de kaybolan 3 kız çocuğunun, son olarak Avcılar’da belediyeye ait bir tuvalete girip çıktıkları tespit edildi. Çocukların tuvalete girip çıktıkları anlar güvenlik kamerasına yansıdı. 3 kız çocuğu, polis ekipleri tarafından bulundu.

İstanbul'un ilçesi Hadımköy’de kaybolan Eslem Tuana Yüksel (15), Efsa Yüksel (13) ve Nazar Memiş (11) isimli 3 kız çocuğunu arama çalışmaları devam ederken, çocuklardan birinin kıyafetleri Avcılar sahilde bulunmuştu.

Kayıp 3 kız bulundu! Son olarak Avcılar'da görülmüşlerdi

Çocukları bulmak için güvenlik kamerası çalışması yapan ekipler, çocukların son olarak saat 16.02’de Avcılar’da bulunan belediyeye ait bir tuvalete girip çıktıklarını tespit etti.

Çocukların tuvalete girip çıktıkları anlar ise güvenlik kamerası görüntülerine yansıdı. Görüntülerde, çocukların ilk olarak tuvaletin turnikesinden geçtikleri, daha sonra da turnikeden çıkarak tuvaletten ayrıldıkları görülüyor.

 Kayıp 3 kız bulundu! Son olarak Avcılar'da görülmüşlerdi - Resim : 3

KIZLAR AVCILAR SAHİLİNDE ARAMA BAŞLATILDI

Hadımköy'de kaybolan 3 kızın Avcılar'da görüntülendiklerinin ortaya çıkması üzerine polis ekipleri sahili didik didik aramaya başladı.

KAYIP KIZLAR BULUNDU

Yapılan çalışmalar sırasında ilk olarak çocuklardan birinin Avcılar Sahilinde kıyafetleri bulunmuş, daha sonra da belediye tuvaletinde görüntüleri ortaya çıkmıştı. Kaybolan küçük kız çocuklarının polis ekipleri tarafından bulunduğu öğrenildi.

LUNAPARKA DA GİTMİŞLER

3 kızın bir süre Küçükçekmece yan yolu girişindeki lunaparka girdikleri burada bir süre dolaştıkları belirlendi. Ekipler bölgede yoğunlaşırken parkın hemen alt tarafında görülen 3 kız alınarak Arnavutköy'e götürüldü.

Lunapark işletmecisi Ömer Faruk Güler, eğlence yerinde görüntü kaydı yaptıklarını ancak her gün binlerce kişi girip- çıktığını belirtirken kayıp üç kızı görüp polise haber veremedikleri için üzgün olduğunu ancak, bulundukları için sevinç duyduklarını söyledi. Güler, bulunan kızların istedikleri takdirde aileleri ile birlikte onları konuk edebileceklerini ekledi.

 

Kayıp 3 kız bulundu! Son olarak Avcılar'da görülmüşlerdi ile ilgili etiketler Avcılar Hadımköy 3 kayıp kız

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da kızına şiddet uygulayan anneye vatandaşlardan tepki! Annenin cevabı pes dedirtti...

Küçükçekmece'de yolun ortasında kızına şiddet uygulayan anneye çevredekiler tepki gösterdi. Çevredekilere "Alın sizin olsun" diyen anne arkasını dönüp uzaklaştı. O anlar saniye saniye kameralara kaydedildi.