Kayhan Özer birinci oldu

Milli atlet Kayhan Özer, Çekya'da düzenlenen Dünya Salon Atletizm Turu'nun ilk etabında 60 metrede birinci oldu ve dünya sıralamasında zirveye çıktı.

Türkiye Atletizm Federasyonu'ndan yapılan açıklamada, Jablonec nad Nisou şehrinde düzenlenen organizasyona özel davetle katılan Kayhan'ın 60 metre yarışında 6.58 saniye koşarak birinci olduğu ve dünya sıralamasında ilk sıraya yükseldiği belirtildi.

Federasyonun kutlama mesajında "Milli sporcumuz Kayhan Özer'i, antrenörü Nuray Sev'i, kulübü Fenerbahçe'yi ve Adana Gençlik Spor İl Müdürlüğü'nü tebrik ederiz. Milli sporcumuz Kayhan Özer, Dünya Salon Atletizm Turu'nun ardından 28 Ocak'ta Fransa’da, 10-12 Şubat'ta da Berlin'de düzenlenecek özel yarışlara katılacaktır" ifadelerine yer verildi.

Kayhan Özer birinci oldu ile ilgili etiketler Çekya Atletizm
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.