Kaybolan küçük Mevlüt bakın nereden çıktı...

Van merkez Edremit ilçesinde kaybolan 6 yaşındaki çocuk, Jandarma, AFAD ve polis ekiplerini alarma geçirdi.

Edinilen bilgiye göre olay, ilçeye bağlı Süphan Mahallesinde meydana geldi. 6 yaşındaki Mevlüt Buldu, akşam saatlerinde arkadaşları ile oynadıktan sonra evine gitti. Akşam olunca aile küçük Mevlüt’ü evde görmeyince mahalle ve evin etrafında çocuğu aramaya başladı.

Olumlu netice alamayan aile durumu yetkililere bildirdi. Jandarma, Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD), polis ekipleri kısa süre bölgeye gitti. Aile ve vatandaşlardan konu hakkında bilgi alan ekiplerin arama çalışmalarına başladı.

Kaybolan küçük Mevlüt bakın nereden çıktı...

SU ALTI EKİBİ KANALI ARADI
Jandarma su altı ekibi de yakın bölgede bulunan kanala girerek 3 kilometrelik alanda arama yaptı.Ekipler, arama yaparken, aile ve yakınları sabırsızlıkla gelecek güzel bir haberi bekledi. Saatler 23:35’i gösterirken evden büyük çığlıkların gelmesi üzerine tüm ekipler buraya yöneldi.

Kaybolan küçük Mevlüt bakın nereden çıktı... - Resim : 2

DOLAPTA UYUYAKALMIŞ

Küçük Mevlüt, akşam eve geldiğinde odadaki dolaba girip uyuya kaldığı, uyanınca ise dolaptan çıktığı anlaşıldı. Büyük korku yaşayan babası oğlunu sağ salim görünce baygınlık geçirdi. Aile üyeleri arama çalışmalarına katılan ekiplere teşekkür etti.

Kaybolan küçük Mevlüt bakın nereden çıktı... ile ilgili etiketler kayıp çocuk mevlüt dolaptan çıktı
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.