Kaybedenler Kulübü dizi olacak!

İlk filmiyle geniş bir hayran kitlesi yakalayan 'Kaybedenler Kulübü' yeni filmiyle yeniden beyaz perdeye gelmeye hazırlanırken bir müjde daha geldi. Çok sevilen film, mini dizi olarak internette yayınlanacak.

'Kaybedenler Kulübü Yolda' filmi beyaz perdeyi aralamaya hazırlanırken yapım ekibinden hayranlarına yeni bir müjde geldi. Fenomen haline gelen 'Kaybedenler Kulübü' internet ortamında yayınlanacak mini bir dizi olarak gelmeye hazırlanıyor.

Habertürk yazarı Mustafa Doğan bugünkü köşesinden bu müjdeyi duyurdu. İşte Doğan'ın yazısının ilgili bölümü:

Gelelim ‘Kaybedenler Kulübü’ne…

Ucuz komediler ve Yeşilçam melodramları havasındaki gişe odaklı filmler arasında can simidi görevi gören cesur bir işti ‘Kaybedenler Kulübü’.

Nejat İşler, Yiğit Özşener ve Ahu Türkpençe’nin başı çektiği oyuncu kadrosunun performansı, müzikleri, özenle yazılmış diyaloglarıyla her izleyişte ayrı keyif veren bir işti.

Devam filmi ‘Kaybedenler Kulübü Yolda’, adı üstünde yolda. 22 Mart’ta seyirciyle buluşacak.

Yapım ekibi filme çok inanıyor. Erol Avcı’nın heyecanı gözlerinden okunuyordu.

İlk filmde Tolga Örnek yönetmen koltuğundaydı. İkincisinde Mehmet Ada Öztekin kamera arkasında. Dizi projesinde de onun imzası olacak. Tam da olması gerektiği gibi internet için çekilecek.

Şimdilik 10 bölüm planlanıyor. İzleyicide ciddi karşılık bulacağına ve arkasının geleceğine inanıyor, hayata geçmesini dört gözle bekliyorum.

Kaybedenler Kulübü dizi olacak! ile ilgili etiketler Nejat İşler kaybedenler kulübü kaybedenler kulübü yolda yiğit özşener
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.