Kayalıklardan düştü, jet ski ile kurtarıldı

Riva'da balık tutmak için deniz kenarına giden bir kişi, kayalıklara düşerek yaralandı. Ayağının kırılmasıyla kayalıklarda mahsur kalan vatandaş karadan taşınamayınca imdadına jet ski yetişti.

İstanbul'un Beykoz ilçesine bağlı Riva’da balık tutmak için kayalıklardan denize doğru ilerleyen bir vatandaş, dengesini kaybederek düştü.

Kayalıklardan düştü, jet ski ile kurtarıldı

Ayağının kırılması nedeniyle kayalıklarda mahsur kalan kişinin yardımına itfaiye, sağlık ve Riva Arama Kurtarma ve Doğa Sporları Derneği üyeleri koştu.

Kayalıklardan düştü, jet ski ile kurtarıldı - Resim : 2

Kayalıkların elverişsiz olması nedeniyle yaralı kişi karadan taşınamayınca jet ski ile karaya götürüldü. Yaklaşık 2 saat süren çabalar sonucunda kurtarılan yaralı, yapılan ilk müdahalenin ardından tedavi edilmek üzere hastaneye kaldırıldı.

İHA

Kayalıklardan düştü, jet ski ile kurtarıldı ile ilgili etiketler Beykoz Riva kayalıklardan düştü kurtarma operasyonu jet ski

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.