Kayak pistinde danslı evlilik teklifi

Kayseri'de bir hastanede görevli Süleyman Aslantaş ile 2 yıldır görüştüğü Doktor Figen Ertan’a Erciyes Kayak Merkezi'nde pankart, çicek ve yüzükle sürpriz bir evlilik teklifi yaptı. Evlilik teklifinin ardından çift, müzik eşliğinde kayak pistinde dans etti.

Snowboard ile kayak yapan Figen Ertan’ın üst istasyondan kayarak inişini çiçek ve tektaş yüzükle bekleyen Süleyman Aslantaş, şaşkınlıkla yere düşen sevgilisini kaldırarak, “Benimle evlenir misin?” dedi. Sürpriz evlilik teklifinin şaşkınlığını yaşayan Doktor Ertan “Evet” diyerek çevredeki kayakçıların alkışları arasında sevgilisine sarıldı. Genç çift daha sonra müzik eşliğinde karlar üstünde dans etti.

''DÜĞÜNÜMÜZDE ERCİYES'TE OLACAK''

Sürpriz evlilik teklifiyle ilgili konuşan Süleyman Aslantaş, “Figen'le iki yıldır görüşüyoruz. Kayak yapmak için sözleştiğimiz Erciyes’te kendisini teleferikle dağın üst kısmına gönderdim. Yaptırdığım pankart ve arkadaşlarımın katkısı ile inişte evlilik teklifini yaptım” dedi. Doktor Figen Ertan ise, “ Sürpriz evlilik teklifinden dolayı çok mutlu oldum. Düğünümüz de Erciyes’te olacak” diye konuştu.

Kayak pistinde danslı evlilik teklifi ile ilgili etiketler evlilik erciyes kayak teklif
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.