Kayahan'ın kızı Beste Açar'ın yüzündeki değişiklik hayrete düşürdü

2015 yılında hayatını kaybeden şarkıcı Kayahan'ın 47 yaşındaki kızı Beste Açar, Instagram hesabından yaptığı paylaşımlarla görenleri şaşırttı. Estetik operasyon geçiren Açar'ın yüzündeki büyük değişiklik dikkat çekti. Açar yeni imajıyla adından söz ettirdi.

66 yaşındayken hayatını kaybeden müzisyen Kayahan’la 1999’da evlenen ve 2000 yılında kızı Aslı Gönül’ü kucağına alan İpek Açar, Alper Kömürcü ile evlenmesine rağmen eski eşinin soyadını kullanmaya devam edince Beste Açar ile araları açılmıştı. Bir süredir soyadı gerginliğiyle gündemde olan Beste Açar yüzüne estetik yaptırdı.


ESTETİK YAPTIRDI

Beste Açar, estetik modasına uydu. Son dönemde babasının eski eşi İpek Açar’ın yeniden evlenmesine rağmen hala babasının soyadını kullanmasına gösterdiği tepkiyle gündemde olan Beste Açar şimdi de yüzündeki değişimle gündem oldu. Kayahan'ın kızı Beste Açar, geçirdiği estetik operasyonlar sonrası son halini 91 bin takipçili Instagram'dan paylaştı.


DEĞİŞİMİ DİKKAT ÇEKTİ

Yüzünü gerdiren ve kaş şeklini değiştiren Beste Açar, sosyal medya hesabından yayınladığı gönderi ile değişimini gözler önüne serdi. Açar'ın son görüntüsü şaşırttı. Açar'ın fotoğraflarına takipçilerinden beğeni ve yorum yağdı.


İşte Beste Açar'ın son hali...

Kayahan'ın kızı Beste Açar'ın yüzündeki değişiklik hayrete düşürdü

Kayahan'ın kızı Beste Açar'ın yüzündeki değişiklik hayrete düşürdü

Kayahan'ın kızı Beste Açar'ın yüzündeki değişiklik hayrete düşürdü

 

Kayahan'ın kızı Beste Açar'ın yüzündeki değişiklik hayrete düşürdü ile ilgili etiketler estetik Sosyal Medya İpek Açar Instagram imaj beste açar kayahan estetik operasyon
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.