Kayahan'ın kızı Beste Açar'dan duygulandıran paylaşım

2015 yılında hayatını kaybeden usta sanatçı Kayahan'ın 47 yaşındaki kızı Beste Açar, Instagram hesabından yaptığı bir paylaşımla duygulandırdı. 66 yaşındayken hayata veda eden merhum sanatçı Kayan ile birlikte çekilen bir fotoğraf karesini yayınlayan Beste Açar babasına olan özlemini dile getirdi.

Bir süredir birlikte olduğu ve evlilik hazırlığı yaptığı deprem tahmin uzmanı sevgilisi Oksal Erev ile kısa süre önce yollarını sürpriz bir şekilde ayıran Beste Açar sosyal medyadan duygusal bir paylaşımda bulundu.

2015 yılında yumuşak doku kanseri hastalığının yaygınlaşması ve çoklu organ yetmezliği nedeniyle hayatını kaybeden şarkıcı Kayahan'ın 47 yaşındaki kızı Beste Açar babasına olan özlemini dile getirdi.

 Son dönemde Oksal Erev ile ayrılığıyla gündem olan Beste Açar yaptığı paylaşımla takipçilerini duygulandırdı. Babasına olan özlemini dile getiren Açar, usta sanatçı ile yıllar evvel çekilen karesinin altına şu notu düştü:

''Yine Sarılsam ❤️
Yine Koklasam ❤️
Canım Babam 🙏
Nasıl derken ayrıldık bile…
Son nefesine şahit olup iyi geceler der gibi uğurladım son yolculuğuna…

Seni dünyadaki bütün çoklardan ÇOK seviyorum.
#babakızaşkı #baba #babam❤️''

Beste Açar'ın bu paylaşımının altına çok sayıda takipçisi yorumda bulunurken, fotoğraf kısa sürede yüzlerce kişi tarafından beğenildi.

İşte Beste Açar'ın o paylaşımı...

Kayahan'ın kızı Beste Açar'dan duygulandıran paylaşım

 

Kayahan'ın kızı Beste Açar'dan duygulandıran paylaşım ile ilgili etiketler Sosyal Medya Instagram beste açar kayahan
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.