Kayahan'ın kızı Beste Açar ile sevgilisi Evren Bölek evleniyor

Merhum sanatçı Kayahan'ın kızı Beste Açar, evlilik hazırlığı yaptığı deprem tahmin uzmanı sevgilisi Oksal Erev ile ilişkisini psikolojik ve fiziksel şiddet gördüğü iddiasıyla noktalamıştı. Ayrılığın ardından çok kısa bir süre sonra, iş insanı Evren Bölek’le aşk yaşamaya başlayan Beste Açar doğum gününde evlilik teklifi aldı. Evren Bölek'e 'evet' diyen Beste Açar romantik anlarını sosyal medyadan yayınladı.

2015 yılında vefat eden usta sanatçı Kayahan'ın 48 yaşındaki kızı Beste Açar, evlilik hazırlığı yaptığı deprem tahmin uzmanı sevgilisi Oksal Erev ile geçtiğimiz Şubat ayında sürpriz bir kararla ayrılmıştı. Açar, 2 Şubat 2022’de nikah masasına oturacağını açıkladığı Oksal Erev ayrılığının sebebi olarak ise fiziksel ve psikolojik şiddet gördüğünü açıklamıştı.

Beste Açar, Oksal Erev ayrılığıyla ilgili Instagram hesabından şu paylaşımı yapmıştı:

"Daha fazla bu konuyla bir gündem oluşturmak niyetinde değilim. Şu anda yaşadığımız dünyada ilgilenilmesi, merak edilmesi, araştırılması ve yapılması gereken çok ama çok mühim şeyler var. İnsana şiddet sadece kuvvet kullanarak olmaz. Son 3 ay içinde yaşadığım tutarsız, öfke kontrolsüz duygu durumları şahsıma haddini aşan müdahaleler neticesinde eskiden arkadaşım olan kişiyle 10.02.2022 tarihinden itibaren ilişkim kalmamıştır."

 BESTE AÇAR'IN YALNIZLIĞI KISA SÜRDÜ

Beste Açar'ın yalnızlığı kısa sürdü. Oksal Erev ile ilişkisini sonlandırdıktan günler sonra sürpriz bir aşka yelken açtı. Beste Açar, iş insanı Evren Bölek’le aşk yaşadığını sosyal medyadan ilan etti.

Kayahan'ın kızı Beste Açar ile sevgilisi Evren Bölek evleniyor

Son dönemde hamile olduğu ve Evren Bölek'ten bebek beklediği iddia edilen Beste Açar önceki gün yeni yaşını kutladı. İzmir'de bir mekanda sahne alan Beste Açar'ın seslendirdiği şarkı biter bitmez sevgilisi yanına giderek evlenme teklifinde bulundu. Sahnede evlenme teklifi alan Beste Açar'ın sevgilisininin 'Benim sonsuzum olur musun?' sorusuna cevabı 'evet' oldu.


DOĞUM GÜNÜNDE EVLİLİK TEKLİFİ ALDI


Beste Açar evlenme teklifi aldığı o anları Instagram hesabından takipçileriyle paylaştı. ''En mucize doğum günü hediyesi'' diyen Beste Açar paylaşımına şu notu düştü:

''Bugün benim doğum günüm🎂Dün gece ise varlığımın,ruhumun,bedenimin tüm mekan ve zamanlarda beklediği mucize gündü🎁
Bir yerlerde var olduğunu bildiğim ve olması gereken zamanda karşılaşacağımdam emin olduğum
Bu niyetimi yıllardır evrene fısıldayıp durıurken o bana kendisini ismiyle beraber getirdi
EVREN💙🧿♾
En güzel Son Sözüm…
Kalbiminin en güzel şarkısı oldu.
Bu ritimle bir ömür boyu dans etmeye varım ben😍🥰
Seni söylemmiş,yazılmış,okunmuş bütün çoklardan ÇOK seviyorum❤️
EVET’💍♾❤️''

Kayahan'ın kızı Beste Açar ile sevgilisi Evren Bölek evleniyor

 

 

Kayahan'ın kızı Beste Açar ile sevgilisi Evren Bölek evleniyor ile ilgili etiketler Doğum günü Sosyal Medya beste açar Oksal Erev Evren Bölek evlilik teklifi

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.