Kavakçı kardeşlere linç kampanyasına tepki: Bunların nefret duygusu değişmiyor

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, NATO Zirvesi boyunca Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a eşlik eden Fatıma Gülhan Kavakçı'ya yönelik eleştirileri değerlendirdi. Kavakçı kardeşlerin çocukluklarından bu yana linç kampanyasına uğradığını belirten Çelik, "Nesiller değişiyor, bunların nefret duygusu bir türlü değişmiyor" dedi.

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, NATO Zirvesi boyunca Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a eşlik eden Fatıma Gülhan Kavakçı'ya linç girişimine tepki gösterdi. Kavakçı kardeşlerin çocukluklarından bu yana linç kampanyasına uğradığını belirten Çelik, "Nesiller değişiyor, bunların nefret duygusu bir türlü değişmiyor" dedi.

Kavakçı kardeşlere linç kampanyasına tepki: Bunların nefret duygusu değişmiyor

Fatıma Gülhan Kavakçı ve kardeşinin çocukluklarından beri linç kampanyasına uğradığını dile getiren Ak Parti Sözcüsü Ömer Çelik, "Bu linç kampanyasını yapanların, bu çocuklara annelerinin kılık kıyafeti, kendilerinin kılık kıyafeti üzerinden linç yapma konusunda ne büyük bir iştahları varmış, bu nasıl bir nefretmiş ki yani nesiller değişiyor, bunların nefret duygusu bir türlü değişmiyor. İnsanda biraz vicdan olsa, biraz izan olsa, genç bir kızı yaptığı işin niteliğini bilmeden, onun eğitimini bilmeden, üstelik de büyükelçi sıfatını geçmişte taşıyan bir milletvekili yapıyor bunu, bu işlerin nasıl olduğunu bilen, yani onlar o işler orada o görevi yapacak kişinin nitelikleri kolay belirlenmiyor, nihayetinde devlet görüşmesidir." dedi.

Kavakçı kardeşlere linç kampanyasına tepki: Bunların nefret duygusu değişmiyor - Resim : 2

Kavakçı'nın yaptığı işin niteliklerine haiz ve devlete hakkıyla hizmet eden biri olduğuna işaret eden Çelik, "Linç kampanyasına nesilden nesile, anneden kızlarına doymayanların vicdansızlığı artık kendilerinin etiketi olarak kendilerine aittir deyip onları kendi hallerine bırakıyoruz." diye konuştu.

 

 

Kavakçı kardeşlere linç kampanyasına tepki: Bunların nefret duygusu değişmiyor ile ilgili etiketler Ömer Çelik Fatıma Gülhan Kavakçı linç kampanyası
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.