Katliam evinde dünyayı utandıracak izler

Superhaber Ermenistan ordusunun füzeyle vurduğu ve 5 kişilik Azerbaycanlı aileyi yok ettiği katliam evini görüntüledi. Top mermisiyle vurulan ve harabeye dönen evden geriye yürek burkan manzaralar kaldı.

Mevlüt Yüksel
Mevlüt Yüksel

Pazar günü Ermeni ordusu Azeri topraklarına saldırdı. Saldırıda aynı aileden 5 kişi korkunç şekilde katledildi. SuperHaber geriye kan ve gözyaşının kaldığı katliam evini oda oda gezdi.

 Katliam evinde dünyayı utandıracak izler - Resim : 2

Mevlüt Yüksel Ermenistan ordusunun ani saldırısıyla yok olan Azerbaycanlı ailenin Kaşaltı köyündeki evine girdi. Top mermisi ile vurulan ve harabeye dönen evden geriye, duvarlarda kan izleri ve dehşete düşüren görüntüler kaldı. Katliamda bu evde ikisi çocuk 5 kişi hayatını kaybetti.

Katliam evinde dünyayı utandıracak izler - Resim : 3

Hayatını kaybedenlerden biri de başarılı bir futbolcuydu. Naftalan ilindeki futbol takımında oynayan ve takımın en iyi futbolcularından olan, 13 yaşındaki Gurbanov Shahriyar Nadir'in ölümü üzerine, UEFA bir başsağlığı mesajı yayınladı.

Katliam evinde dünyayı utandıracak izler - Resim : 4

Katliam evinde dünyayı utandıracak izler ile ilgili etiketler Ermenistan Azerbaycan Saldırı katliam

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.