Katilin ayak izi namaz tahtasında!

“Diyarbakırlı Ramazan Hoca” lakaplı Ramazan Pişkin’in Cerrahpaşa’daki çay ocağında, sağ göğüs ve boynuna yakın yerden üç bıçakla öldürüldüğü belirtildi. Polis Pişkin’in katillerini belirlemek için kamera kayıtlarını incelediği öğrenildi. Polisin araştırmasında Pişkin’in cesedinin namaz tahtası üzerinde bulunduğu ve katilin kaçarken akan kana basarak ayakkabısının izini bıraktığı belirlendi.

Mevlüt Yüksel
Mevlüt Yüksel

MEVLÜT YÜKSEL/ÖZEL HABER

Fatih Camii imamı Galip Usta’ya bıçaklı ve Sarıyer Büyükdere’de bulunan Santa Maria Kilisesi’ne silahlı saldırıdan sonra Cerrahpaşa’da “Ramazan Hoca”lakaplı Ramazan Pişkin’e yapılan bıçaklı saldırı gündem oldu.


SESSİZCE GELEN KATİL PİŞKİN’E ARKADAN BIÇAKLA SALDIRDI


Diyarbakırlı Ramazan Hoca” ile “Filozof” lakaplı Ramazan Pişkin’in Cerrahpaşa’da ki çay ocağında sağ göğüs ve boynuna yakın yerden üç bıçakla öldürüldüğü belirtildi. Polise ve 112’ye yapılan ihbar sonucu Pişkin iş yerinde, kolları dirseklerine kadar sıvanmış ve namaz tezgahının üzerinde bulundu. İlk müdahalenin ardından ambulansla İstanbul Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne (Samatya) götürülen Ramazan Pişkin’in yaşamını yitirdiği anlaşıldı. Pişkin’in cesedinin, otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldığı belirtildi.

PİŞKİN’İN KATİLİNİN AYAK İZİ NAMAZ TAHTASINDA ÇIKTI!

Diyarbakır Ulucami ve çevresinde yaptığı açıklamalar ve dini konuşmalar ile tanınan ve videoları yüzbinlerce kişinin izlediği Pişkin’in katili her yerde aranıyor. Polis Pişkin’in katillerini belirlemek için çay ocağının bulunduğu yerlerde bulunan kamera kayıtlarını incelediği öğrenildi. Bu arada polisin yaptığı araştırmasında Pişkin’in cesedinin namaz tahtası üzerinde bulunduğu ve katilin kaçarken akan kana basarak ayakkabısının izini bıraktığı belirlendi.İstanbul Asayiş Şubesi Cinayet Masası polislerinin katilin Pişkin’in kanına basarak ayakkabı izi bırakan katili yakalamak için arka arkaya operasyonlar yaptığı ifade edildi.

 

EMNİYETTEN PİŞKİN CİNAYETİ İÇİN BASIN AÇIKLAMASI YAPILDI!

Öte yandan İstanbul Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı,İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü Ramazan Pişkin’in öldürülmesi ile ilgili basın açıklaması yaptı. Açıklamada,”Ramazan Pişkin, 31.01.2024 günü saat 13.50 sıralarında Cerrahpaşa Mahallesi Kocamustafapaşa Caddesi 88 numaralı adreste bulunan ve kendisinin işlettiği çay ocağında, kimliği belirsiz bir şahıs tarafından bıçaklı saldırıya uğramıştır. Göğüs bölgesinden üç bıçak yarası alan ve 112 ekiplerince hastaneye kaldırılan Ramazan Pişkin, yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetmiştir.
 
Pişkin’i öldüren şahsın kimlik tespiti ve yakalama çalışmaları devam etmektedir.
Kamuoyuna saygıyla duyurulur.”yazıldı.

RAMAZAN PİŞKİN’İN ÖLDÜRÜLMESİ SOSYAL MEDYADA GÜNDEM OLDU!

Ramazan Pişkin’in Cerrahpaşa Hastanesi karşısında bulunan çay ocağında öldürülmesi,sosyal medyada gündem oldu. Pişkin’in bıçaklanarak öldürülmesini kınayan onbinlerce sosyal medya kullanıcısı,cinayet hakkında üzüntülerini dile getirdi.

-Diyarbakır'da Ulu Camii’de İslam'ı vatandaşlara anlatarak Diyarbakır’ın sembol ismi haline gelen Ramazan Hoca (Ramazan Pişkin) İstanbul’da bıçaklanarak öldürüldü. Sana kıyanlar iki cihanda huzur bulamasın İnşallahMekanın Cennet Olsun Şehidim


-Diyarbakırlı Ramazan hoca olarak tanınan Ramazan Pişkin kendi işletmiş olduğu çay ocağında bıçaklanarak öldürüldü. Maktül henüz daha defnedilmemiş, olay tüm yönleriyle aydınlanmamış ama birileri tedirgin olmaya başlamış.


-Ramazan Hoca olarak da tanınan Ramazan Pişkin, Bu konuşmasından sonra PKKlıların hedefi haline gelmişti.İstanbul'da namaz kılarken uğradığı bıçaklı saldırıda öldürüldü.Allah rahmet eylesin,mekanı cennet makamı Ali olsun inşallah.


-Biz onu Diyarbakır Ulu Camii’de yaptığı dini konuşmalardan tanıyorduk. Garibandı.

-Ramazan Hoca" olarak bilinen Ramazan Pişkin, İstanbul'da uğradığı bıçaklı saldırıda öldürüldü.Ramazan Pişkin, PKK’nın dağa götürmek istediği gençlere de nasihat ederek vazgeçiriyordu…

Katilin ayak izi namaz tahtasında! ile ilgili etiketler Ramazan Pişkin Diyarbakırlı Ramazan Hoca