Katil sevgilisi çıktı

İstanbul Gaziosmanpaşa’daki evinden çıktıktan sonra kayıplara karışan Ayşe Altuntaş'ın hem cesedi hem de katili 11 aydan sonra bulundu. Ayşe Altuntaş'ın kızı Müge Anlı ve ekibinden yardım istemiş olay araştırılmıştı. Detaylar ise Anlı'nın programında ortaya çıktı. Altuntaş'ın katili ise, kuzeni aynı zamanda sevgilisi olan Mehmet Taşdelen çıktı. Sorgusunda suçunu itiraf eden Taşdelen adliyeye çıkarıldı.

Ayşe Altuntaş, 18 Temmuz 2019 günü Gaziosmanpaşa’daki evinden çıktıktan sonra kayıplara karışmıştı.4 çocuk annesi Ayşe Altuntaş İstanbul Sultangazi'deki kızı Fadime ile birlikte yaşadığı evinden çıkmış ve bir daha haber alınamamıştı.

MÜGE ANLI'NIN PROGRAMINA BAŞVURDU 

Ayşe Altuntaş'ın kızı Müge Anlı ve ekibinden yardım istemişti. 49 yaşındaki kadının kaybolduğu gün en son hem kuzeni hem de sevgilisi olan Mehmet Taşdelen ile görüştüğü ve o andan sonra kaybolduğu iddia edilmişti.

CESEDİ ORMANLIK ALANDA ÇIKTI 

Yaşanan son gelişme ile Ayşe Altuntaş’ı hem kuzeni hem de sevgilisi olan Mehmet Taşdelen tarafından silahla öldürüldüğü ortaya çıktı. Katil zanlısı Mehmet Taşdelen’in yer gösterdi. Ayşe Altuntaş’ın cesedi, Müge Anlı’nın ilk günden beri işaret ettiği Eyüpsultan İlçesi’ne bağlı Pirinççi Köyü’ndeki ormanlık alandan çıkarıldı. Mehmet Taşdelen de Gaziosmanpaşa Adliyesi'ne sevk edildi

KATİL "ÖLÜSÜ İLLA Kİ ÇIKAR" DEMİŞTİ 

Müge Anlı, yaptığı araştırmada 42 yaşındaki kadının, kaybolduğu gün hem kuzeni hem de sevgilisi olan Mehmet Taşdelen ile Eyüpsultan İlçesi’nde bulunan Pirinççi Köyü’ndeki ormanlık alana gittiğini ortaya çıkarmıştı. Canlı yayında; "Bu kadına Pirinççi Köyü’nde ne yaptın?" diyen Müge Anlı’ya, Taşdelen ise; "Ölüsü illa ki çıkar" şeklinde cevap vermişti.

KISKANÇLIK YÜZÜNDEN TARTIŞMIŞLAR

Kayıp Şahıslar Büro Amirliğinde suçunu itiraf eden evli ve bir çocuk babası Mehmet Taşdelen,  Ayşe Altuntaş ile olay günü sabah saatlerinde buluştuğunu, kıskançlık nedeniyle aralarında tartışma çıktığını ileri sürdü. Taşdelen ifadesinde, "Ormanda kendimi korumak için yanımda bulundurduğum silah ateş aldı. Bir anda kanlar içinde yere düştü. Ayşe'nin öldüğünü görünce paniğe kapıldım. Orman içinde bulduğum bir çukura cesedi atarak üzerini toprakla örttüm." dedi. Asayiş şube müdürlüğünde işlemleri tamamlanan şüpheli adliyeye sevk edildi.

Katil sevgilisi çıktı

DHA

GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.