Katil oğul ‘yanlışlıkla’ annesini bıçakladı: Barda yaşanan dövüş felaketle sonuçlandı!

İngiltere’de barda başlayan bir tartışma sonucunda iki adam birbirine girdi. Onlardan biri, diğerini bıçaklamak isterken annesini bıçakladı! İşte o şoke eden olayın ayrıntıları…

32 yaşındaki Jamie Dempsey, İngiltere’de yaşanan bir bar tartışmasından sonra annesi Karen Dempsey'i öldürmekle suçlanıyor. Liverpool Kraliyet Mahkemesi, Karen'ın oğlunun onu yanlışlıkla kalbinden bıçakladığını, kavganın katil oğulun binlerce poundluk uyuşturucu borcundan çıktığını bildirdi. İngiltere Merseyside’den 55 yaşındaki Karen, göğsüne bıçak saplanmış halde otoparkta bulundu.

Olayın faili Jamie Dempsey, bir süre bunun otoparkta kırılan bir camdan kaynaklandığını iddia etti. Daha sonra ise polisin kendisine hakaret ettiğini iddia ettiği cümlelerinde “Hayatım için endişe ediyordum ne yapmamı bekliyordunuz?” ifadesiyle adeta annesini bıçaklayıp kaçtığını itiraf etti. Kovuşturmayı yapan savcı Peter Glenser KC, Dempsey ve annesinin geçen yıl 22 Ağustos'ta bir içki içmek için bir araya geldiğini söyledi. Ancak Dempsey, Brain Flynn isimli borçlu olduğu kişiyi görünce annesine huzursuzluğunu dile getirdi ve olaylar burada patlak verdi.

2000 POUNDLUK UYUŞTURUCU BORCU, FELAKETE SEBEP OLDU

Katil oğul ‘yanlışlıkla’ annesini bıçakladı: Barda yaşanan dövüş felaketle sonuçlandı!

Mahkeme, Dempsey'in o akşam da barda bulunan Flynn’a "yaklaşık 2.000 pound ödenmemiş bir uyuşturucu borcu" olduğunu duydu. İddialara göre Flynn bardaki tuvaletten dönerken Dempsey’e bardak fırlattı.  Flynn hemen ardından yumrukla da saldırısına devam etti.

Karen ve diğerleri onu durdurduktan sonra, Flynn ikinci bir bardak aldı ve arka kapıdan kaçan Dempsey'e attı. İki adam arasındaki çatışma pub dışına döküldü, Dempsey o anda sağ elinde bir bıçak tutuyordu. Dempseyi Flynn’ı tam iki kez bıçaklamaya kalktı. Ancak bıçak, Karen'ın göğsüyle trajik bir şekilde "temas etti" ve onu elbisesini kan içinde bıraktı.

32 YAŞINDAKİ ADAM ANNESİNİN KARACİĞERİNİ DELMİŞ

Görgü tanıklarının iddialarına göre, Dempsey annesini öldürüp kaçmadan önce ona sarılmış.  Bir torun sahibi olan Karen, saat 9.45'te öldüğü Aintree Üniversite Hastanesi'ne yetiştirildi. Olay yerindeki diğer yaralı olan Flynn, olay yerine polis tarafından durduruldu ve sol koltuk altında bir bıçakla hastaneye kaldırılmadan önce tutuklandı.

Flynn, saldırıda hafif yaralanırken, anne Karen ne yazık ki hayatını kaybetti. Oğlunun annesini bırakıp kaçması tepkiyle karşılandı. Duruşma devam ediyor.

Katil oğul ‘yanlışlıkla’ annesini bıçakladı: Barda yaşanan dövüş felaketle sonuçlandı! ile ilgili etiketler katil
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.