Kate Upton'dan çıplak doğum günü pozu!

Podyumların tozunu attıran ünlü model Kate Upton herkes tarafından büyük beğeni topluyor. Ünlü model sosyal medyada paylaştığı fotoğraf herkes tarafından konuşuluyor. Çıplak bir şekilde poz veren Upton'ın fotoğrafı herkes tarafından araştırılıyor. İşte Kate Upton'nın çıplak görüntüsü! Detaylar haberimizde...

Ünlü model Kate Upton 10 Haziran'da yeni yaşına girdi. Doğum gününe özel sosyal medyada hesabından bir pozunu takipçileri ile paylaştı. Sosyal medyada büyük yankı uyandıran fotoğraf merakla araştırılıyor. Podyumların aranan ismi hayranları tarafından hayranlıkla takip ediliyor.İşte Kate Upton'nın çıplak görüntüsü! Merak edilen detaylar haberimizde...

Kate Upton'dan çıplak doğum günü pozu!

Bir dergi tarafından Dünyanın en seksi kadını seçilen 26 yaşındaki ABD'li oyuncu ve model Kate Upton, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla dikkat çekti.

YENİ YAŞINI ÜSTSÜZ FOTOĞRAFLA KUTLADI

10 Haziran'da yeni yaşına giren Upton 26 yaşında gelen bu başarıların ve övgülerin karşılığını şaşırtıcı bir paylaşımla verdi. Tamamen çıplak bir şekilde kameraya sırtını dönen Upton çektiği hareketli görüntüyü; "Doğum günüme dair iyi dileklerinize teşekkür etmek için doğum günü elbisemi giydim" notuyla paylaştı.

Kate Upton'dan çıplak doğum günü pozu! - Resim : 2

KATE UPTON

Kate Upton, 10 Haziran 1992 tarihinde St. Joseph, Michigan'da doğmuştur. Çocukluğunu Florida Melbourne'da geçirmiştir. 3 kardeşi vardır. Amcası olan Fred Upton, ABD, Michigan 6. kongre bölge temsilcisidir. İyi bir at binicisi olan Upton'ın binicilik yarışmalarında dereceleri bulunmaktadır.

Kate Upton'dan çıplak doğum günü pozu! - Resim : 3

2008 yılında, Miami Elite Model Management ile anlaşma imzaladı. Daha sonra New York'a taşınan Upton, IMG Models'e katıldı.

İlk modelliklerini Garage ve Dooney & Bourke‘de yaptı. 2010′da Guess‘in yeni yüzü oldu. 2011 yılında Sports Illustrated Swimsuit Issue dergisinde yılın çaylağı seçildi ve daha sonra 2012′de derginin kapak kızı oldu. O günden günümüze Beach Bunny ve Victoria's Secret için modellik yapmaya başladı. Ayrıca Haziran 2011′de Esquire dergisi tarafından “Yazın Kadını” seçildi.

2011 Nisan ayında yayınlanan bir internet videosu (Dougie) ile birden popülaritesini arttırdı. 30 Nisan 2012′de Terry Richardson‘un Cat Daddy adlı videosunda yer alıp büyük ilgi topladı.

 

MANKEN

Manken ya da model, sanat, moda veya reklam için poz yapan veya kendini sergileyen kişidir. Modellik; oyunculuk, dansçılık veya mim sanatçılığı gibi bir gösteri performansı alanıdır ancak kapsamının sınırları pek tanımlanmamıştır.

Mankenliğin moda, fitness, bikini, güzel sanat ve vücut mankenliği gibi türleri vardır.

Mankenliği meslek olarak icra eden ilk kişinin, Marie Vernet Worth adlı Parisli bir kadın olduğu konusunda yaygın bir kanaat vardır. 1853'te, modacı olan kocası Charles Frederick Worth'e yardım etmek için ilk profesyonel manken olmuştur.

 ÇEŞİTLERİ

Mankenler çoğunlukla giysilerin tanıtımını yapmak için kullanılırlar. Modelliği genellikle iki kategoriye (fotoğraf modelliği ve podyum modelliği) ve aşağıdaki alt kategorilere bölünür:

İskele veya podyum modelliği
Medya modelliği (dergiler, gazeteler vb. için)
Moda kataloğu modelliği
Reklam modelliği
Basım modelliği
Sergi salonu modelliği
İç çamaşırı modelliği
Mayo modelliği
Fitness modelliği
Büyük beden modelliği.


SÜPER MODEL

Süper modeller, büyük projelerde yer alan, dolayısıyla oldukça yüksek gelire sahip mankenlerdir. Çoğunluğu kadın olan süper modeller saygın kabul edilen moda dergilerinde, kataloglarda ve defilelerde görev alırlar. "Süper model" tanımını ilk yapan kişi, idi.

Diğer dünyaca ünlü kadın süper modeller arasında Miranda Kerr, Tricia Helfer, Ana Beatriz Barros, Behati Prinsloo, Erin Heatherton, Lindsay Ellingson, Candice Swanepoel, Gia Carangi, Lisa Snowdon, Tyra Banks, Adriana Lima, Naomi Campbell, Cindy Crawford, Elle Macpherson, Elizabeth Hurley, Claudia Schiffer, Kate Moss, Gisele Bündchen, Twiggy, Karolína Kurková, Gemma Ward, Milla Yovoviç sayılabilir. Ünlü erkek modellere örnek olaraksa Tyson Beckford, Marcus Schenkenberg, Scott McGregor ve Evandro Soldati verilebilir.

Fitness mankenleri
Fitness modelinin atletik ve sağlıklı bir vücut biçimine sahip olması gerekir. Fitness mankenleri vücut geliştirmecilere benzerler, ama kaslarının kütlesi daha azdır. Vücut geliştirmecilerle kıyaslandıklarında normal atletik insanlardır. Fitness mankenlerinin vücut ağırlıkları, genellikle moda mankenlerinin ağırlığına benzer (veya onlardan biraz ağırdır), ama daha az vücut yağı yüzdesine sahiptirler, çünkü ağırlıklarının sebebi kaslarıdır.

Kate Upton'dan çıplak doğum günü pozu! ile ilgili etiketler Çıplak fotoğraf kate upton poz
GÜNÜN VİDEOSU

Pres makinesinin içini kontrol eden patron feci şekilde can verdi! O anlar kamerada...

Kocaeli'de arızalanan pres makinesinin içine giren patron makinenin çalışması sonucu feci şeklide can verdi. Olay anına ilişkin güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.