Kate Moss, Johnny Depp'in kendisine hediye ettiği elmas kolyenin hikayesini anlattı

1990'lı yıllarda Johnny Depp ile büyük bir aşk yaşayan süper model Kate Moss, Amber Heard davasında tanıklık yaptığı eski aşkı Johnny Depp ile ilgili ilginç bir itirafta bulundu. Moda dergisi Vogue'a konuşan Kate Moss, Johnny Depp ile ilgili "elmas kolye anısını" anlattı. 48 yaşındaki süper modelin açıklamaları ağızları açıkta bıraktı.

48 yaşındaki İngiliz süper model Kate Moss kendisine yıllar önce Johnny Depp tarafından hediye edilen kolyenin hikayesini anlattı. 59 yaşındaki Amerikalı oyuncu Johnny Depp ile o dönem sevgili olan Moss, ilk elmas kolyesinin o kolye olduğunu da belirtti. Yıllar önce aldığı hediyeyle ilgili ilginç bir itirafta bulunan Kate Moss, Depp'in kendisine hediyeyi nasıl verdiğini de açıkladı. 

Dünyaca ünlü İngiliz model Kate Moss, Vogue British'e konuk oldu. Moda dergisi Vogue'a konuşan Kate Moss, 1990'larda ilişki yaşadığı Johnny Depp ile ilgili "elmas kolye anısını" anlattı.

johnny depp - kate moss

Akşam yemeğine çıkmadan önce Kate Moss'un yanına gelen Johnny Depp, "Popomda bir şey var, bir baksana" dedi. Kate Moss ise elini soktuğunda bir şey fark etti. Fark ettiği cismi çıkarınca bunun bir elmas kolye olduğunu anladı. "Hayatımda sahip olduğum ilk elmaslardı" diyen Kate Moss, Vogue dergisine elmas kolyeyi taktığı bir fotoğrafını da gösterdi.

Kate Moss, Johnny Depp'in kendisine hediye ettiği elmas kolyenin hikayesini anlattı - Resim : 2

 

Kate Moss, Johnny Depp'in kendisine hediye ettiği elmas kolyenin hikayesini anlattı ile ilgili etiketler Johnny Depp Vogue Kate Moss elmas kolye kolye
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.