Kate Moss evlenmek için boşanmayı bekliyor

Dünyaca ünlü 42 yaşındaki top model Kate Moss ve The Kills grubunun solisti eşi Jamie Hince’in uzun zaman önce gözlerden uzak bir şekilde boşandıkları iddia ediliyor. İddiaya göre Moss, 28 yaşındaki sevgilisiyle evlenebilmek için boşanma işlemlerinin tamamlanmasını bekliyor

2011’in temmuz ayında aralarında Naomi Campbell, Bryan Ferry, Sadie Frost gibi pek çok ünlü ismin katıldığı görkemli bir törenle evlenen Moss ve Hince’in evliliği 4 yıl sürmüş, ikili 2015’in temmuz ayında ayrıldıklarını açıklamıştı.
Kate Moss ve James Hince’in uzun zaman önce boşanma işlemlerini tamamladıkları ve bunu basına yansıtmamak için aralarında sessiz sedasız anlaştıkları öne sürüldü.


DİZLERİNİN ÜZERİNE ÇÖKEREK EVLENME TEKLİF ETTİ

The Sun, Moss’un boşanma işlemlerinin tamamlanmasının ardından uzun zamandır birlikte olduğu 28 yaşındaki sevgilisi Nikolai von Bismarck ile evleneceğini yazdı.
The Mirror’a konuşan bir başka kaynak ise, ikilinin Venedik’te geçirdikleri romantik tatil sırasında Bismarck’ın dizlerinin üstüne çökerek Moss’a evlenme teklif ettiğini ve çiftin evlenmek için Moss’un boşanmasını beklediklerini söyledi.

Kate Moss evlenmek için boşanmayı bekliyor ile ilgili etiketler Kate Moss Jamie Hince
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.