Kate Middleton'ın frikik görüntüleri!

Kate Middleton'ın frikik görüntüleri gündemde konuşuluyor. Middleton ilk evlendiği yıldan bu yana neredeyse her yıl zor anlar yaşamış…Prenses Eugenie’nin düğününde bir anda rüzgarın esmesiyle yine eteği havalandı. İşte Kate Middleton'ın frikik görüntüleri! Detaylar haberimizde...

Kate Middleton'ın frikik görüntüleri! Kate Middleton'ın başı sürekli rüzgarla derde giriyor. Prenses Eugenie’nin düğününde bir anda rüzgarın esmesiyle yine eteği havalandı. Middleton'nın frikik görüntüleri ise gündemde araştırılıyor. İşte Kate Middleton'ın frikik görüntüleri! Merak edilen detaylar haberimizde...

Kate Middleton'ın frikik görüntüleri!

Hale Ceylan Barlas'ın haberine göre: Geçtiğimiz cuma günü de, Prenses Eugenie’nin düğününde bir anda rüzgarın esmesiyle yine eteği havalanan ama bu kez elleriyle eteğini tutarak frikik vermekten kurtulan Kate Middleton’ın rüzgarla olan imtihanını araştırdık… Meğer Düşes, ilk evlendiği yıldan bu yana neredeyse her yıl zor anlar yaşamış…

Kızı Charlotte’a hamileyken puantiyeli bir elbise giyen Middleton, yine rüzgarın azizliğine uğramış ve eteğinin uçuştuğunu fark edince de utanmıştı. Bu elbiseyi yine aynı yıl Prens William ve Prens Harry'yle katıldığı Warner Bros Studio turunda giyen Middleton, davet boyuncu rüzgarın etkisiyle zor anlar yaşamıştı.

Kate Middleton'ın frikik görüntüleri! - Resim : 2

 Kate Middleton’ın 2011’de Kanada Calgary Havaalanı’nda başına gelenler kraliyeti ayağa kaldırmıştı. O gün havalaanında sarı elbisesiyle görüntülenen Middleton’ın eteği bir hayli açılmış ve kalçaları görünmüştü. Tabii kraliçe bu duruma o dönem çok sinirlenmiş ve Düşes’in gardırobunun yenilenmesi için kendi moda danışmanı Angela Kelly’yi devreye sokmuştu. O günden sonra da Middleton’ın mini giymesi yasaklanmıştı…

KATE MİDDLETON KİMDİR?

Micheal ve Carole Middleton’ın kızı olarak 9 Ocak 1982 yılında İngiltere’de dünyaya gelen Kate Middleton’ın Philippa ve James adında 2 kardeşi vardır. Philippa diğer adıyla Pippa düğünde kendisine eşlik etmiştir.

Anne ve babası 1987 yılında birlikte parti malzemeleri satan bir firma kurarlar. Firma oldukça başarılı olur ve İngiltere’nin sayılı zenginleri arasına girerler.

Prens William ile tanışmaları ise aynı yurda taşınmalarıyla olur. 2001 yılında St Andrews’te eğitim alırken ortak dersleri ve aynı yurdu paylaşmalarıyla beraber arkadaş olurlar.

 

2002 senesinde Kate bir yardım kuruluşu için podyumda yer alır ve izlemeye William’da gelir. O geceden sonra William, Kate için arkadaşlıktan daha öte düşünceler içerisine girer ve bunu kendisine de iletir. Ancak o dönem Kate bir başkasıyla birliktedir ve prensi nazikçe reddeder.

Fakat aradan 1 yıl geçtikten sonra Kate ve erkek arkadaşı ayrılırlar. O dönem Kate, prens William ve birkaç arkadaşı aynı daireyi paylaşmaya başlarlar. Bu süreç ikiliyi daha da yakınlaştırır ve ilişkileri başlamış olur. Gözden uzakta yaşamaya çalıştıkları ilişkileri 2004 yılında çıktıkları bir kar tatilinin fotoğraflanmasıyla medya tarafından duyulur.

Kate Middleton okuldan sonra Londra’da bulunan Jigsaw giyim markasında çalışmaya başlar ve 16 Nisan 2010’da Prens William ile nişanlanırlar. Kenya tatiline çıktıkları sırada William evlenme teklifi eder ve çift Kuzey Galler’de yaşamaya başlar. Ardından 29 Nisan 2011’de dünya evine girer.

Çiftin ilk çocuğu 22 Temmuz 2013’te dünyaya gelirken, ikinci çocukları ise 2 Mayıs 2015’te dünyaya geldi. Üçüncü ve son çocukları ise 2018 yılında dünyaya gelmiştir.

Kate Middleton’ın tarzı

175 cm boyunda 55 kilo olan Kate Middleton, klasik giyim tarzı ve makyajıyla beğenileri üzerine topluyor. Formunu ise spora bağlayan Kate, dışarıda koşmayı çok seviyor. Aynı zamanda sarayın spor salonunda kardiyo yapıyor. Ayrıca bir spor hocası ya da diyetisyeni olmayan Kate, ne istersem onu yiyorum diyor. Kendi beslenme düzenini kendi oluşturan Kate, şekerlemeleri çok seviyor.

 

Kate Middleton'ın frikik görüntüleri! ile ilgili etiketler Kate Middleton frikik görüntüleri
GÜNÜN VİDEOSU

Antalya'da huzurevinde çifte cinayet! Saldırı görüntüleri ortaya çıktı... İki elinde bıçakla kaçtı..

Antalya'da huzurevinde işlenen çifte cinayetin kamera görüntüleri ortaya çıktı. Güvenlik kamerası kayıtlarında, koridora iki elinde bıçakla çıkan İ.S'nin, kendisine doğru gelen güvenlik görevlisini görüp peşinden gittiği, yere düşen görevlinin kalkıp kaçtığı görülüyor.