Katar’ın dini hassasiyetine ‘Rezalet’ dedi

Dünya Kupası’nın ev sahibi Katar, “LGBT propagandasına mahal vermeyeceğini” ilan ettiği için lobinin hedefi haline geldi. Batı’nın LGBT dayatmalarına karşı direnen Katar’a bir saldırı da Nevşin Mengü'den geldi.

Futbol tarihinin en maliyetli (229 milyar dolar) Dünya Kupası organizasyonuna hazırlanan Katar, Batı’nın LGBT dayatmalarına karşı direnmeye çalışıyor. LGBT propagandası yapmak isteyen ABD'li gazeteci stada almazken gazeteciye destek Nevşin Mengü'den geldi. Katar’ın dini hassasiyetine Nevşin Mengü "Rezalet üstüne rezalet." ifadesi kullandı.

Katar’ın dini hassasiyetine ‘Rezalet’ dedi - Resim : 2

LGBT LOBİSİ, SOSYAL MEDYADA KATAR’A KARALAMA KAMPANYALARI DÜZENLİYOR!

Turnuva ile ilgili sorumluklarını eksiksiz yerine getiren Katar yönetimi, organizasyonla ilgili ülke hukukuna riayet edilmesi gerektiğini belirterek, turnuva esnasında LGBT propagandasına mahal verecek eylemlere müsamaha göstermeyeceklerini, ancak LGBT’lilerin turnuvaya gelebileceğini duyurdu. Turnuvanın güvenliğini denetleyen Tümgeneral Abdulaziz Abdullah Al Ansari, Dünya Kupası’nda 28 gün için inançlarını değiştiremeyeceklerini söyledi. Katar’ın ılımlı yaklaşıma karşın ülke içinde kalıcı olarak meşruiyet kazanmak isteyen LGBT lobisi, sosyal medyada Katar’a karalama kampanyaları düzenlerken, destekçi ülkelerdeki siyasetçiler ve ünlü simalar “insan hakları kılıfıyla” birbirinden skandal hamle ve açıklamalarda bulundu.

Katar’ın dini hassasiyetine ‘Rezalet’ dedi ile ilgili etiketler LGBT Katar
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.