Katar'da 'Sadece Türk ürünü alın' kampanyası

Türk mallarının boykot edilmesi çağrısında bulunan Suudi Arabistan'a karşılık Katar'dan geldi. Katarlılar, Türk mallarının alınması için kampanya başlattı.

Suudi Arabistan'ın da bulunduğu Körfez ülkeleri, Katar'a yönelik ambargo uyguluyor. Türkiye'nin, Katar'ın yanında ve İsrail'e karşı Filistin'in yanında durması Suudi Arabistan'ı rahatsız etti. Suudi Arabistan ve Türkiye ilişkileri yaşanan olaylarla birlikte gerilirken kriz, ticari ilişkilere de yansıdı.

Suudi Arabistan, Türk mallarını boykot çağrısı yaptı. Bu çağrıya birçok Suudi Arabistan vatandaşı boykota karşılık verdi.

KATAR'DAN SADECE TÜRK ÜRÜNÜ ALIN KAMPANYASI

Suudi Arabistan ve Birleşik Arap Emirlikleri, Türk malı ürünlere boykot uygularken, Katar'daki marketlerde de Türk mallarını alma çağrıları ve kampanyaları düzenleniyor.

Türk ürünlerinin altına Türkiye'nın bayrağını koyan Katarlı esnaf "Sadece Türk ürünü alın" sloganını kullandı.

 

Katar'da 'Sadece Türk ürünü alın' kampanyası ile ilgili etiketler Türkiye Suudi Arabistan Katar boykot
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.