Katalanlar çıldırdı! Barcelona'nın Arda Güler planı: Tam 1 milyar euro

Fenerbahçe'nin genç yeteneği Arda Güler için sarı-lacivertli kulüple görüşmelerini sürdüren Barcelona, genç futbolcunun transferini tamamlaması durumunda sözleşmnesine 1 milyar euroluk çıkış maddesi koymayı planlıyor.

Katalan devi Barcelona'nın Arda Güler aşkı bitmek bilmiyor. Her fırsatta Arda Güler ile ilgili transferi dile getiren Barcelona Başkanı Joan Laporta, genç yıldızı takıma katmak için elinden geleni yapıyor.

FENERBAHÇE'YE 23 MİLYON EURO

Katalan merkezli Barcelona'ya yakınlığıyla bilinen Gazete Sport'un haberine göre; Barcelona, Arda Güler için Fenerbahçe'ye 23 milyon euro bonservis ödeyecek. Ayrıca 10 milyon euroya ulaşan bonuslar da bu anlaşmada yer alacak.

1 MİLYAR EURO ÇIKIŞ MADDESİ

Barcelona'nın 5 yıllığına kadrosuna katmak istediği Arda Güler'in sözleşmesine 1 milyar euroluk serbest kalma maddesi eklemek istediği belirtildi.
Arda Güler, 17.5 milyon euro serbest kalma maddesi olmasına karşın kulübü Fenerbahçe'ye çok daha fazla ücret ödenmesini şart koştuğu için bonservisine 23 milyon euro ödenecek.

LAPORTA HER FIRSATTA DİLE GETİRİYOR

Barcelona Başkanı Laporta, "Çok genç bir oyuncu. Oyuncu izleme departmanımız onu uzun süredir takip ediyor. Avrupa'daki tüm önemli kulüplerin onu istediği doğru ve biz de Fenerbahçe ile görüşüyoruz." ifadelerini kullanmıştı.

Katalanlar çıldırdı! Barcelona'nın Arda Güler planı: Tam 1 milyar euro ile ilgili etiketler Arda Güler Barcelona Fenerbahçe Transfer
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.