Kastamonu'da kaybolan aileyle ilgili başsavcıdan açıklama...

Kastamonu'da merkeze bağlı Bürme köyünde 29 Kasım’da çıkan yangın sonrasında kaybolan 5 kişilik Çataloğlu Ailesi ile ilgili sır perdesi kalkmazken, Cumhuriyet Başsavcısı Bülent Kantarcı yazılı açıklama yaptı. 5 kişilik ailenin enkazın başından ayrılmayan köpekleri de Kastamonu Belediyesinin barınağına alındı.

Aileyi arama çalışmalarının devam ettiğini belirten Başsavcı Kantarcı, olayın çok yönlü olarak soruşturulduğunu, her ayrıntının değerlendirildiğini, soruşturmanın içeriğine yönelik veya soruşturmanın akıbetini etkileyecek türde yapılan haberlerin ise gerçeği yansıtmadığını bildirdi.

Bürme köyü Kuzören Mahallesi’nde iki evin kullanılamaz hale geldiği yangının ardından 21 gündür ulaşılamayan 5 kişilik Çataloğlu Ailesi’ni arama çalışmaları sürüyor. Çalışmalarla ilgiliÿKastamonu Cumhuriyet Başsavcısı Bülent Kantarcı imzasıylaÿyazılı açıklama yapıldı.

Açıklamada, şöyle denildi:

"Bugün bir kısım ulusal medya organlarında ’Kastamonu’daki kayıp aile ile ilgili sır çözüldü’ vb. başlıklı haberlerin yer aldığı, meydana gelen olayın kamuoyunu yakından ilgilendirmesi nedeni ile kamuoyunun doğru bilgilendirilmesi için bir basın açıklaması yayınlama ihtiyacı duyuldu."

Açıklamada, söz konusu yangında Fazıl Çataloğlu ve Ahmet Çataloğlu’na ait birbirine yakın olan evlerin tamamen yanarak kullanılamaz hale geldiği hatırlatılarak, Fazıl Çataloğlu ile birlikte aynı evde ikamet eden Sebahat, Şengül, Emin ve Serdar Çataloğlu’nun yangın sonrasında tüm aramalara rağmen bulunamadıkları belirtildi.

Kastamonu'da kaybolan aileyle ilgili başsavcıdan açıklama... ile ilgili etiketler Kastamonu Başsavcı Açıklama kayıp aile
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.