Kastamonu'da geçici köprü yıkıldı, mahalleye ulaşılamıyor

11 Ağustos 2021'de meydana gelen sel felaketinde Kastamonu'nun Küre ilçesindeki köprü yıkılmıştı. yerine inşa edilen geçici köprü de bugün meydana gelen dere taşkınında yıkıldı. Köprünün yıkılmaıyla 13 haneli mahalleye ulaşım kesildi.

Kastamonu'nun Küre ilçesinde geçici köprünün yolla bağlantısının yükselen çay sularında yıkılması nedeniyle 13 haneli mahalleye ulaşım sağlanamıyor.

Güllüce köyü ile köye bağlı Kaşbaşı Mahallesi'nin arasından geçen Karacehennem Boğazı Çayı'nda su seviyesi, eriyen kar sularıyla yükseldi.

Bölgede 11 Ağustos 2021'deki sel felaketinden sonra yıkılan köprünün yerine beton menfezlerle yapılan geçici köprünün yolla bağlantı kısımları çayda su seviyesinin yükselmesi sonucu yıkıldı.

Güllüce Köyü Muhtarı Erol Turan, AA muhabirine Kaşbaşı Mahallesi'nde 13 hanenin yaşadığını belirterek, “Mahallenin ilçe ile ulaşımı şu anda yok ama olumsuz bir durum söz konusu değil. Köyümüz için taşkın riski oluşturmuyor." diye konuştu.

 

 

Kastamonu'da geçici köprü yıkıldı, mahalleye ulaşılamıyor ile ilgili etiketler Kastamonu Küre geçici köprü dere taşkını Karacehennem Boğazı Çayı

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.