Kastamonu ile Sinop'u birbirine bağlayan 4 köprü yıkıldı: 10'dan fazla köye ulaşım sağlanamıyor!

Çetin geçen kış ayı sonrası hava sıcaklıkların ani yükselişi, eriyen karların hasara yol açmasına neden oldu. Kastamonu ile Sinop'u birbirine bağlayan ve Akçay üzerine bulunan 4 köprü, kar suları nedeniyle yıkıldı. Yıkılan köprülerin ardından 10'dan fazla köye ulaşım sağlanamadığı belirtildi.

Şubat ve mart aylarında tüm yurdu etkisi altına alan kar yağışı sonrası biriken karlar, havaların ısınmasıyla erimeye başladı. Eriyen kar suları bazı kentlerde dereleri ve akarsuları taşırırken, Kastamonu ve Sinop'u birbirine bağlayan 4 köprü de bu nedenle yıkıldı.

10'DAN FAZLA KÖYE ULAŞIM SAĞLANAMIYOR

Kastamonu’da hava sıcaklıklarının aniden artması ile kar suları birçok ilçede tahribata sebep oldu. Kastamonu’nun Çatalzeytin ilçesinde de Akçay üzerinde bulunan 4 köprü kar suları sebebiyle zarar gördü. Köprülerin kullanılamaz hale gelmesi ile Sinop ve Kastamonu sınırlarında bulunan 10’dan fazla köye ulaşım sağlanamıyor.

Kastamonu ile Sinop'u birbirine bağlayan 4 köprü yıkıldı: 10'dan fazla köye ulaşım sağlanamıyor!

 YIKILAN BAZI KÖPRÜLER SELDEN SONRA GEÇİCİ OLARAK YAPILMIŞ

Kastamonu ve Sinop’u birbirine bağlayan Akçay üzerindeki köprülerin birçoğu, 6 Ekim 2021 tarihinde meydana gelen selde yıkılmıştı. Kar suları sebebiyle yıkılan bazı köprülerin ise 6 Ekim 2021 tarihindeki sel felaketinin ardından yapılan geçici köprüler olduğu öğrenildi.

Kastamonu ile Sinop'u birbirine bağlayan 4 köprü yıkıldı: 10'dan fazla köye ulaşım sağlanamıyor! - Resim : 2

Kastamonu ile Sinop'u birbirine bağlayan 4 köprü yıkıldı: 10'dan fazla köye ulaşım sağlanamıyor! ile ilgili etiketler Kastamonu Sinop Köprü köy ulaşım
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.