Kaslı pozuyla sosyal medyayı salladı!

En son Kanal D'de yayınlanan 4 Kadın Zamanı isimli program ile ekranlara gelen ünlü oyuncu Hande Ataizi, Instagram hesabında kaslarını sergilediği fotoğrafını paylaştı. Fit görüntüsü ve kaslarıyla dikkat çeken Ataizi'ne takipçileri, "Harika görünüyorsun, ama bu kadarı fazla" yorumunda bulundu.

90'lı yıllara damga vuran Ruhsar dizisiyle hayatımıza giren ve ekranların en çok aranılan yüzü haline gelen Hande Ataizi, son yıllarda kameralardan bir hayli uzak kaldı.

KASLI FOTOĞRAFIYLA SESSİZLİĞİNİ BOZDU

Son olarak Kanal D'de 4 Kadın Zamanı isimli programa başlayan Hande Ataizi'nin ekran macerası kısa sürmüştü. Ataizi, sosyal medyadan paylaştığı kaslı fotoğrafıyla sessizliğini bozdu.

Kaslı pozuyla sosyal medyayı salladı!

"BU KADARI FAZLA"

Hande Ataizi, kaslarını sergilediği pozuna takipçileri büyük ilgi gösterdi. Oyuncuya , "Harika görünüyorsun, ama bu kadarı fazla" yorumunda bulundu.

Kaslı pozuyla sosyal medyayı salladı! - Resim : 2

Kaslı pozuyla sosyal medyayı salladı! ile ilgili etiketler Hande Ataizi
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.