Kasımpaşa'nın golü koklayan golcüsü Umut Bozok için Beşiktaş iddiası

Michy Batshuayi transferinden beklediği verimi alamayan Beşiktaş, önümüzdeki sezon "kiralık yıldız golcü" formülünden vazgeçmek istiyor. 25 yaşındaki Umut Bozok da Beşiktaş'ın liste başı golcü adayı... Siyah-Beyazlılar'ın, Kasımpaşa’nın satın alma opsiyonu kullanıp kullanmamasına göre harekete geçeceği iddia edildi.

Kasımpaşa'nın gol makinesi Umut Bozok, Beşiktaş'a mı transfer olacak?

Fanatik gazetesi, Paşa'nın bu yaz Fransa'nın Lorient takımından satın alma opsiyonu ile kiraladığı golcünün durumunu yakından takip eden Siyah-Beyazlılar'ın, Kasımpaşa’nın opsiyonu kullanıp kullanmamasına göre harekete geçeceğini iddia etti.

Michy Batshuayi transferinden beklediği verimi alamayan Kartal, önümüzdeki sezon "kiralık yıldız golcü" formülünden vazgeçmek istiyor. 25 yaşındaki Umut Bozok da Beşiktaş'ın liste başı golcü adayı...

Süper Lig'in 28. haftasında Göztepe'yi deplasmanda 2-3 yendikleri maçta sonradan oyuna giren ve takımının 3. golünü atan Umut Bozok, bu sezon Süper Lig'de 13 gol, 6 asistlik bir skor katkısı sağlamış durumda...

Piyasa değeri 2.5 milyon euro civarındaki Fransa doğumlu golcünün tapusunun Kasımpaşa'ya geçmesi bekleniyordu.

Kasımpaşa'nın golü koklayan golcüsü Umut Bozok için Beşiktaş iddiası ile ilgili etiketler Kasımpaşa Beşiktaş umut bozok
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.