Kasımpaşa'da teknik direktörlüğe Hakan Kutlu getirildi... Bu sezon 3. hocası...

Kasımpaşa'da Cihat Arslan'dan boşalan teknik direktörlük koltuğuna Hakan Kutlu getirildi. Geçen sezon Denizlispor'un kümede kalma savaşında takımın başına getirilen 49 yaşındaki Kutlu, bu sezon daha 10 haftası geride kalan Süper Lig'de Paşa'nın 3. hocası oldu.

Sezona teknik direktör Şenol Can'la başlayan ancak daha ilk hafta biter bitmez hoca değiştiren Kasımpaşa, 10. haftadaki Çaykur Rizespor yenilgisinin ardından Cihat Arslan'la da yollarını ayırmıştı.

Lacivert-Beyazlı takımın başında çıktığı 9 maçta sadece 1 galibiyet alan Arslan'ın ardından yeni teknik direktör Hakan Kutlu oldu. İstanbul ekibinden yapılan açıklamada, "Kasımpaşamız Teknik Direktör Hakan Kutlu ile anlaşmaya varmıştır. Teknik Direktörümüz Hakan Kutlu'ya ve ekibine çalışmalarında başarılar dileriz" ifadeleri kullanıldı.

 

İLK RAKİP YENİ MALATYASPOR...

10 haftada 6 puan toplayabilen Paşa'nın 11. haftadaki rakibi Yeni Malatyaspor... Sumudica yönetiminde 2'de 2 yapan Malatya ekibi zorlu deplasmanda iddialı hazırlanıyor.

Son olarak Süper Lig'de Denizlispor'u çalıştıran 49 yaşındaki Hakan Kutlu, devre arasında aldığı Ege temsilcisini düşmekten kurtaramamıştı. Yeşil-Siyahlılar'ın başında 13 maça çıkan tecrübeli çalıştırıcı Nisan'da istifa etmiş ve o günden beri takım çalıştırmamıştı. 

Kasımpaşa'da teknik direktörlüğe Hakan Kutlu getirildi... Bu sezon 3. hocası... ile ilgili etiketler Kasımpaşa Hakan Kutlu Cihat Arslan
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.