Kasımpaşa'da deprem... Kemal Özdeş istifa etti!

Kasımpaşa Teknik Direktörü Kemal Özdeş, 2-1'lik Beşiktaş yenilgisinin ardından istifa etti.

Spor Toto Süper Lig ekibi Kasımpaşa’nın teknik direktörü Kemal Özdeş, 2-1 yenildikleri Beşiktaş maçından sonra canlı yayında istifa ettiğini açıkladı.

Kemal Özdeş, Kasımpaşa’nın lig tarihinde Rıza Çalımbay’dan sonra galibiyet ortalaması en yüksek teknik direktör olarak görevi bıraktı.

Kasımpaşa 19. hafta itibariyle Süper Lig’de 22 puanla 11. sırada yer alıyor.

Kemal Özdeş'in açıklamalarından satır başları...

“Bugün futbol konuşmak istemiyorum. Bugün Kasımpaşa Kulübü ile 50. maçımıza çıktık. Oyunumuz nedeniyle sürekli eleştiriliyorduk. Başkanımızla konuştuktan sonra oyuncularıma bundan sonra birlikte olmayacağımızı söyledim. Oyuncularıma, yönetimimize ve camiamıza teşekkür ediyorum. Burada güzel günler geçirdim. Bugün bu güzel maçtan sonra futbol konuşmak isterdim. Ama bunları konuşmak zorunda kalıyoruz. Kadro kalitemi ve derinliğini eleştirmiyorum. Benim görevim elimdekilerle bir şeyler yapmak. Buradan kırgın da ayrılmıyorum.”

Kasımpaşa'da deprem... Kemal Özdeş istifa etti! ile ilgili etiketler Kasımpaşa kemal özdeş istfa
GÜNÜN VİDEOSU

Böylesi görülmedi: Kokuyu gizlemek için uyuşturucu maddeye kahve sürmüşler

Edirne'de Kapıkule Sınır Kapısı'ndan yurda giriş yapan bir tırda hassas burunlu dedektör köpek Carlos'un desteği ile polis ve gümrük muhafaza ekiplerince yapılan aramada 10 milyon lira değerinde 50 bin adet uyuşturucu hap ele geçirildi. Kokuyu gizlemek için uyuşturucu maddeye kahve sürüldüğü ortaya çıktı.