Kasımpaşa Teknik Direktörü Selçuk İnan Galatasaray mağlubiyetini değerlendirdi: Ofansif olarak eksik kaldık...

Kasımpaşa Teknik Direktörü Selçuk İnan, Süper Toto Süper Lig'in 25. haftasında Galatasaray karşısında alınan 1-0'lık mağlubiyetin ardından açıklamalarda bulundu.

Kasımpaşa Teknik Direktörü Selçuk İnan, Galatasaray mağlubiyeti sonrası açıklamalarda bulundu.

''OFANSİF OLARAK EKSİK KALDIK''

Mücadeleyi değerlendiren Selçuk İnan "Defansif olarak iyi bir Kasımpaşa vardı. Oyuncularımı tebrik ederim. Ekip olarak çok doğru durdular. Çalıştığımız her şeyi yerine getirdiler. İlk yarı bir tane pozisyon verdik. Ofansif olarak eksik kaldık, çok basit pas hataları yaptık. Topu kazandıktan sonra ilk pas çok önemlidir, bunun üzerine çok çalıştık ama sahaya yansıtamadık. Bunu sahaya yansıtsak, maçı da kazanabilirdik. İki takım da iyi mücadele etti. Galatasaray'ı kazandıkları için tebrik ederim." dedi.

Dört aylık dönemini değerlendiren Selçuk İnan "İyi yoldayız, amacımız her maçı kazanmak. İnşallah Ümraniyespor maçında istediğimiz sonucu alırız." diye konuştu.

 

Kasımpaşa Teknik Direktörü Selçuk İnan Galatasaray mağlubiyetini değerlendirdi: Ofansif olarak eksik kaldık... ile ilgili etiketler Galatasaray Kasımpaşa Süper Lig Spor Toto Süper Lig Selçuk İnan
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.