Kasımpaşa Sivasspor Bein Sports 2 canlı izle KPS SVS şifresiz TOD TV canlı maç izle

Kasımpaşa Sivasspor maçını şifresiz canlı izlemek isteyen taraftarlar arayışa girdi. Süper Lig 15. haftasında Kasımpaşa ile Sivasspor karşı karşıya geliyor. İşte, KPS SVS maçı TOD TV şifresiz canlı izleme linki

Kasımpaşa Sivasspor maçı canlı yayınla Bein Sports 2 kanalında. Süper Lig 15. hafta maçında Kasımpaşa ile Sivasspor takımları Recep Tayyip Erdoğan Stadı’nda karşılaşıyor. 24 Aralık Cumartesi gününde saat 16.00’da başlayacak Kasımpaşa Sivasspor maçı TOD TV platformundan şifresiz canlı yayınlanıyor.

24 Aralık Cumartesi gününde saat 16.00’da başlayacak Kasımpaşa Sivasspor maçı şifresiz olarak TOD TV platformundan canlı olarak izlenebilecek. Her iki takımın taraftarları ise şimdiden Kasımpaşa Sivasspor maçı şifresiz nasıl izlenir sorusuna yanıt aramakta.

Kasımpaşa Sivasspor Bein Sports 2 canlı izle KPS SVS şifresiz TOD TV canlı maç izle

Ev sahibi Kasımpaşa, ligde oynadığı 13 maçta 4 galibiyet, 3 beraberlik ve 6 mağlubiyet aldı. Ligdeki son maçında kendi sahasında Ankaragücü ile 1-1 berabere kalan Kasımpaşa, topladığı 15 puanla 13. sırada yer alıyor.

Konuk ekip Sivasspor, ligde oynadığı 14 maçta 2 galibiyet, 5 beraberlik ve 7 mağlubiyet aldı. Ligdeki son maçında kendi sahasında Ümraniyespor ile 2-2 berabere kalan Sivasspor, topladığı 11 puanla 17. sırada yer alıyor.

Stat: Recep Tayyip Erdoğan Stadı
Tarih: 24 Aralık Cumartesi
Saat: 16.00
Yayın: Bein Sports 2 & TOD TV

Kasımpaşa Sivasspor Bein Sports 2 canlı izle KPS SVS şifresiz TOD TV canlı maç izle ile ilgili etiketler Kasımpaşa Sivasspor Spor Toto Süper Lig TOD TV
GÜNÜN VİDEOSU

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu. Güpegündüz yaşanan silahlı kavgada 3 kişi yaralandı.