Kasımpaşa kefeni yırttı!

Kasımpaşa, sahasında konuk ettiği Osmanlıspor'u Adem Büyük'ün golleri ile mağlup ederek küme düşmeme yolunda oldukça rahatladı.

Spor Toto Süper Lig’in 25. haftasında Kasımpaşa, evinde oynadığı maçta Osmanlıspor’u 3-2 mağlup etti. Ev sahibi ekip maça adeta golle başladı. Henüz ilk dakikada Adem Büyük topu ağlara göndererek takımını öne geçirdi. Golün şokunu üzerinden erken atan Osmanlıspor Webo’nun 2 dakika içinde attığı iki golle öne geçti. Ancak Adem Büyük, attığı golle ilk yarının sonucunu belirledi.

İkinci yarıda orta saha mücadelesi şeklinde geçen maçta Adem Büyük, kornerden gelen topa yaptığı kafa vuruşu ile takımını bir kez daha öne geçirdi. Mücadelede başka gol olmayınca Kasımpaşa, üç puanı hanesine yazdıran ekip oldu. Attığı üç golle takımını galibiyete taşıyan Adem Büyük, sergilediği performans ile göz kamaştırdı. İki gol atan Webo’nun çabası ise puana yetmedi.

Takımın başına Kemal Özdeş’in gelmesi ile çıkışa geçen Kasımpaşa, aldığı bu galibiyetle 7. sıraya yükseldi. son haftalarda istikrarsız bir performans ortaya koyan Osmanlıspor ise 11. sırada yer aldı.

Kasımpaşa kefeni yırttı! ile ilgili etiketler Kasımpaşa Osmanlıspor maç sonucu 3-2
GÜNÜN VİDEOSU

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu. Güpegündüz yaşanan silahlı kavgada 3 kişi yaralandı.