Kasımpaşa-Karagümrük maçında gerginlik... Serkan Reçber'i taraftarın elinden zor aldılar

Kasımpaşa’nın Fatih Karagümrük ile karşı karşıya geldiği karşılaşmanın son anlarında protokol tribününde tartışmalar yaşandı. Sportif direktör Serkan Reçber, protokol tribününde yer alan bir taraftarla sözlü tartışmaya girdi. Taraflar arasındaki tartışma bir anda büyürken, araya girenler ortalığı sakinleştirdi.

Süper Lig’in 13. haftasında sahasında Fatih Karagümrük’e 3-1 mağlup olan Kasımpaşa'da taraftarlar sportif direktör Serkan Reçber'e saldırdı.

Maçın devam ettiği sırada protokol tribününde tartışmalar yaşandı. Sportif direktör Serkan Reçber, protokol tribününde yer alan bir taraftarla sözlü tartışmaya girdi. Taraflar arasındaki tartışma bir anda büyürken, araya girenler ortalığı sakinleştirdi. Tartışmanın ardından tribünlerden Reçber’e tepkiler geldi. Kasımpaşalı taraftarlar Serkan Reçber ve yönetimi istifaya davet etti.

Sezona teknik direktör Şenol Can'la başlayan Reçber, daha 2. haftadan hoca değişmesinin ardından istifa etmiş ancak sonra göreve geri dönmüştü.

Kasımpaşa-Karagümrük maçında gerginlik... Serkan Reçber'i taraftarın elinden zor aldılar 

DAKİKA 1 GOL 1 PLANLARI BOZDU

Üst üste 2. yenilgisini alan Kasımpaşa Teknik Direktörü, maçın basın toplantısında şunları söyledi:

"26 dakikada 3 gol yedik. Girdiğimiz pozisyonlar vardı. Özellikle skor 1-0 iken 2 net pozisyon bulduk. Sonuçlandırabilsek farklı olabilirdi. İkinci yarıda takımımız reaksiyon gösterdi. 3-1 mağlupken hem oyun hem de psikoloji olarak ikinci yarıya başlamak çok zor. İkinci yarıda fazlaca pozisyona girdik. 5-3, 6-3 yapabilecek pozisyonlar vardı. Rakibimiz ise ikinci yarıda 1 pozisyon buldu."

"Aldığımız risklere rağmen az pozisyon verdik. İkinci yarı için oyuncularıma teşekkür ediyorum. Hatalarımız var. Çalışmamız gereken noktalar var. 3-0’dan sonra reaksiyon göstermek önemli. Zaten bu maçın ilk yarısına kadar gelişen bir oyunumuz vardı. Oyuncular, Malatyaspor, Gaziantep FK ve bu maçın ikinci yarısında iyi işler yaptılar. Formalarına ve kulüplerine sahip çıktılar. Dediğim gibi ikinci yarı 6-3 öne de geçebilirdik. 5 gün sonra bir maçımız var. Toparlanacağız. Bugün kaybettiğimiz 3 puanı deplasmandan getireceğiz."

KENAN KOÇAK TRİBÜNDE

Kasımpaşa’nın Fatih Karagümrük’ü konuk ettiği karşılaşmayı A Milli Takım Teknik Direktörü Stefan Kuntz’un yardımcısı Kenan Koçak da takip etti. A Milli Takım yardımcı antrenörü Kenan Koçak, karşılaşmayı tribünden izledi. Öte yandan Kasımpaşa’da daha önce görev yapmış Şota Arveladze de mücadeleyi takip edenler arasında yer aldı. 

Kasımpaşa-Karagümrük maçında gerginlik... Serkan Reçber'i taraftarın elinden zor aldılar ile ilgili etiketler Kasımpaşa serkan reçber Hakan Kutlu karagümrük
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.