Kasımpaşa-Karagümrük derbisinde gülen taraf Lacivert-Beyazlılar oldu: 3-2

İstanbul semt derbisinde Kasımpaşa ile Fatih Karagümrük kozlarını paylaştı. 4 maçtır galip gelemeyen Paşa 3 puanı 3 golle alırken Yusuf Erdoğan 2 gol, Kristijan Bistrovic de 2 asistle yıldızlaştı. Lacivert-Beyazlılar'ın kiralık golcüsü Isaac Thelin ise bu maçı da boş geçmedi.

Süper Lig'in 26. haftasında Kasımpaşa evinde Fatih Karagümrük'ü 3-2 mağlup etti. Paşa'ya semt derbisinde galibiyeti getiren golleri Isaac Thelin ve Yusuf Erdoğan (2) kaydetti.

4 maçtır kazanamayan ve geçen hafta Galatasaray yenilgisinde maçın hakemlerine ateş püsküren Lacivert-Beyazlılar, Karagümrük karşısında 14. dakikada 0-1 geriye düştü. Kırmızı-Siyahlılar'ın Şilili stoperi Enzo Roco, bu sezon 3. golünü atarak takımını öne geçirdi.

Paşa'nın devre arasında Anderlecht'ten kiraladığı İsveçli golcüsü Isaac Thelin'le 20'de beraberliği buldu ve ilk yarı 1-1 sona erdi. 4 maçtır boş geçmeyen 28 yaşındaki forvet 9 maçta 5 gole ulaştı.

Kasımpaşa-Karagümrük derbisinde gülen taraf Lacivert-Beyazlılar oldu: 3-2

Kasımpaşa 59 ve 68'te yıldız ismi Yusuf Erdoğan'ın golleriyle skoru 3-1 getirdi ve 4 haftalık galibiyet hasretini sonlandırdı. Geçen hafta kart cezası nedeniyle Galatasaray maçını kaçıran 28 yaşındaki kanat oyuncusu 22 maçta 6 gol, 3 asistlik bir performans sergiledi. Hırvat orta saha Kristijan Bistrovic yaptığı 2 asistle galibiyette önemli rol oynadı.

80'de Emre Çolak pasını gole çeviren Andre Castro'yla skoru 3-2'ye getiren Karagümrük'ün geri dönüş çabaları yetmedi. Arjantinli yeni transfer ilk golünü attı.

Teknik direktör Fuat Çapa yönetimindeki Kasımpaşa bu galibiyetle puanını 29'a yükseltti. Lacivert-Beyazlılar haftaya Göztepe'nin konuğu... 4 maçlık serisi geçen hafta Fenerbahçe karşısında bozulan ve üst üste 2. yenilgisini alan Karagümrük ise 37 puanda kaldı. Şenol Can'ın takımı 27. haftada Aytemiz Alanyaspor'u ağırlayacak.

Kasımpaşa-Karagümrük derbisinde gülen taraf Lacivert-Beyazlılar oldu: 3-2 ile ilgili etiketler Kasımpaşa fatih karagümrük Yusuf Erdogan Isaac Thelin fuat çapa Şenol Can
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.