Kaşımpaşa yeni hocasıyla Giresunspor'u 2-0 mağlup etmeyi başardı

İlk hafta Hatay deplasmanında 1-1'lik beraberlikle dönen ancak dönüşte teknik direktör Şenol Can'la, 2 gün sonra da sportif direktör Serkan Reçber'le yollarını ayıran Kasımpaşa, yeni hocası Cihat Arslan yönetiminde çıktığı ilk maçında Giresunspor'u 2-0 mağlup etti. Karadeniz ekibinin gol sorunu büyüyor.

Süper Lig'in 2. haftasında Giresunspor'u ağırlayan Kasımpaşa, 3 puanı 2-0'lık galibiyetle aldı. İstanbul'un Lacivert-Beyazlı ekibinin gollerini 14'te Nicaloi Jorgensen ve 90+2'de Umut Bozok attı.

Hollanda'nın Feyenord takımından bedelsiz transfer edilen 30 yaşındaki Jörgensen, golle tanıştı. Danimarkalı santrfor Hatay deplasmanında 81'de Umut Bozok'un yerine oyuna girmişti. 

İlk hafta Hatay deplasmanında 1-1'lik beraberlikle dönen ancak dönüşte teknik direktör Şenol Can'la, 2 gün sonra da sportif direktör Serkan Reçber'le yollarını ayıran Paşa, ligin yeni ekibi karşısında yeni hocası Cihat Arslan'la iyi bir başlangıç yapmış oldu. 

Kasımpaşa önümüzdeki hafta Galatasaray'ı, Giresunspor ise Trabzonspor'u ağırlayacak.

Kaşımpaşa yeni hocasıyla Giresunspor'u 2-0 mağlup etmeyi başardı

GİRESUN'UN GOL SIKINTISI

Giresunspor ile 44 yıl sonra çıktığı ilk Süper Lig maçında evinde Galatasaray'a 2-0 mağlup olmuştu. Hakan Keleş yönetimindeki Yeşil-Beyazlılar bu hafta da gol atamadı. Giresunspor sezon öncesi oynadığı 4 hazırlık maçını da kaybetmiş ve sadece 1 gol atabilmişti. 

Giresunspor Basın Sözcüsü Halil İbrahim Ünal, takım hakkında kamuoyunda oluşan olumsuz görüşe karşın takıma güvendiklerini belirterek dün şunları söylemişti:

"Öyle Süper Lig şampiyonluğu gibi çok büyük iddialarımız yok, bunu derken de kesinlikle şampiyon olamayız diye bir durum da yok. Küme düşme konusunu asla dilimize bile almıyoruz, aklımızdan bile geçirmiyoruz, inanın öyle bir takım yok. Giresunspor'un başarısız olacağını düşünen insanlar zamanla Giresunspor'un performansını gördükçe bunun olmayacağını anlayacaklardır. Geçen sezonki gibi bir zaman sonra inşallah galip geldiğimiz maç serileri başlayacaktır." 

Kaşımpaşa yeni hocasıyla Giresunspor'u 2-0 mağlup etmeyi başardı ile ilgili etiketler Kasımpaşa giresunspor Hakan Keleş nicolai müller Cihat Arslan
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.