Kasımpaşa'da Fuat Çapa dönemi Gençlerbirliği zaferiyle başladı

Kasımpaşa yeni teknik direktörü Fuat Çapa'yla çıktığı ilk maçta Gençlerbirliği'ni 2-0 mağlup etti. Lacivert-Beyazlılar'ın Boşnak forveti Armin Hodzic attığı 2 golle takımına 3 puanı getirdi. Başkent ekibinin galibiyet hasreti 6 maça çıktı.

Süper Lig'in 10. haftasında Gençlerbirliği'ni ağırlayan Kasımpaşa, başkent ekibini 2-0 mağlup etti. 10 haftada 3 teknik direktör değiştiren Lacivert-Beyazlılar, Fuat Çapa yönetiminde çıktığı ilk maçta 3 puana uzandı.

Paşa'ya galibiyeti getiren golleri 16 ve 25. dakikalarda Boşnak forvet Armin Hodzic kaydetti. 26 yaşındaki forvet geçen haftaki 2-2'lik Antalyaspor maçında da gol sevinci yaşamıştı.

Konuk ekip 79'da Giovanni Sio'yla penaltı vuruşundan yararlanamadı. Kaleci Ramazan Köse penaltıyı kurtardı.

İstanbul ekibi bu sonuçla 2 hafta aradan sonra yeniden galip geldi ve puanını 15'e yükseltti. Lacivert-Beyazlılar haftaya Beşiktaş deplasmanında ter dökecek.

Teknik direktörlüğe Mustafa Kaplan'ı getirdikten sonra da işleri yoluna sokamayan G.Birliği 6 maçtır kazanamıyor. Son 3 maçını kaybeden Kırmızı-Siyahlılar 5 puanda kaldı. Başkent ekibi 11. haftada lider Aytemiz Alanyaspor'u ağırlayacak.

Kasımpaşa'da Fuat Çapa dönemi Gençlerbirliği zaferiyle başladı ile ilgili etiketler Kasımpaşa Gençlerbirliği fuat çapa Mustafa Kaplan armin hodzic
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.