Kasımpaşa fırsat tepti, Konyaspor hayati 3 puanı hanesine yazdırdı

Süper Lig'in 32. hafta maçında küme düşme hattından kurtulmak isteyen Konyaspor deplasmanda üçüncülük yarışı veren Kasımpaşa ile karşı karşıya geldi. Mücadeleyi konuk ekip Konyaspor 2-0 kazanarak derin bir nefes alırken Kasımpaşa, Trabzonspor'un yenildiği haftada fırsat tepti.

Süper Lig'in 32. haftasında Kasımpaşa, Konyaspor'u konuk etti. Recep Tayyip Erdoğan Stadyumu'nda oynanan maçtan misafir takım 2-0 galip ayrıldı.

Konyaspor'a galibiyeti getiren golleri 24. dakikada Alassane Ndao ve 90+8'de Guilherme (penaltıdan) attı.

KONYASPOR 3 MAÇ SONRA KAZANDI

Yeşil beyazlılar bu sonuçla puanını 36'ya çıkardı ve Süper Lig'de 14. sırada yer alarak düşme hattından biraz da olsa uzaklaştı. 3 maç sonra galip gelen Konyaspor, maç fazlasıyla düşme hattının 5 puan önünde bulunuyor.

KASIMPAŞA 3.'LÜK YARIŞINDA FIRSATI KAÇIRDI

46 puanda kalan Kasımpaşa ise 5. sırada bulunuyor. Süper Lig'de üçünlüğü kovalayan lacivert beyazlılar, bu sırada bulunan Trabzonspor'un mağlup olduğu haftada kaybederek puan farkını 3'e indirme fırsatını tepti.

Kasımpaşa fırsat tepti, Konyaspor hayati 3 puanı hanesine yazdırdı ile ilgili etiketler Konyaspor Kasımpaşa Süper Lig
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.