Kasımpaşa CEO'su Serkan Reçber, Konyaspor maçının ardından PFDK'ye sevk edildi

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Hukuk Müşavirliği, Kasımpaşa Kulübü Üst Yöneticisi (CEO) Serkan Reçber'i Profesyonel Futbol Disiplin Kuruluna (PFDK) sevk etti. TFF'den yapılan açıklamada, Konyaspor ile oynanan müsabakadaki sportmenliğe aykırı hareketi nedeniyle Serkan Reçber'in tedbirli olarak PFDK'ye sevk edildiği belirtildi.

Kasımpaşa CEO'su Serkan Reçber, Profesyonel Futbol Disiplin Kuruluna (PFDK) sevk edildi. 

TFF'den yapılan açıklamada, Kasımpaşa'nın takım halinde sportmenliğe aykırı hareketi, İttifak Holding Konyaspor'un ise çirkin ve kötü tezahürat ile saha olayları gerekçeleriyle disipline gönderildiği aktarıldı.

Süper Lig'in 26. haftasında Konyaspor'a konuk olan Kasımpaşa, 4-4'lük maçta galibiyeti kaçıran taraf olmuştu. Maçın son bölümüne 3-4 önde giren Lacivert-Beyazlılar, 90+7'de yediği golle 1 puana razı olmuştu.

Maçın hakemi Ümit Öztürk, Kasımpaşa cephesinin tepkisini çekmişti.

KASIMPAŞA'NIN RAKİBİ FENERBAHÇE

5 maçlık müthiş galibiyet serisi Trabzonspor deplasmanında sona eren Kasımpaşa, son 2 maçında da berabere kaldı.

Sami Uğurlu yönetimindeki Kasımpaşa, 27. haftada Fenerbahçe'yi ağırlayacak. Avrupa'dan yorgun dönecek olan rakibini gözüne kestiren Paşa, 3 maçlık galibiyet hasretine son vermek istiyor.

 

Kasımpaşa CEO'su Serkan Reçber, Konyaspor maçının ardından PFDK'ye sevk edildi ile ilgili etiketler Kasımpaşa serkan reçber
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.