Kasım Ayında Patlama Yapması Beklenen 3 Altcoin

Kripto para dünyasında yükseliş başladı. Bitcoin'de yaşanan yükseliş trendi sonrası altcoinlerde ralli beklenmeye başladı. Piyasanın en büyük balinalarından Kaleo da Kasım ayında patlama yapabilecek 3 altcoini açıkladı.

Bitcoin'inde yaşanan yükseliş 21 bin seviyesini gördü. Kripto para yatırımcısının uzun süredir beklediği bu ivme altcoinlerde de beklentileri yükseltti. Güncel teknik analizlerde 3 altcoin için ralli yapabilir beklentisi oluştu. Piyasanın en büyük balinası Kaleo da Kasım ayında patlama yapacak 3 altcoini açıkladı. Kasım Ayında Patlama Yapması Beklenen 3 Altcoin!

KASIM AYINDA PATLAMA YAPMASI BEKLENİYOR

Ünlü kripto para balinası Kaleo, Dogecoin ve Polygon (MATIC) için patlama bekliyor. Halihazırda yatay seyri devam eden piyasada bu iki altcoin teknik açıdan hareketleniyor. Dogecoin'in 0.13 dolar seviyesinde konsolide olduğunu bildiren analist, bu noktadan yüzde 50 daha yukarı yönlü harekete olabileceğinin sinyalini verdi.

Dogecoin, yakın zamanda beklenen yükselişini 0.12 dolara kadar düzeltebilir. Şu an ise Dogecoin 0.1235 dolardan işlem görüyor.

Kasım Ayında Patlama Yapması Beklenen 3 Altcoin

MATIC YÜKSELİŞTE!

Polygon (MATIC) uzun süredir 1 doların üzerinde kurulma bekliyordu. Halen 1.13 dolardan işlem gören MATIC bu bölgenin üzerinde patlayıcı bir ralliye hazırlanıyor.

SUSHI BTC'Yİ TAKİP EDİYOR!

DEX tokeni SushiSwap, Bitcoin'e karşı bir çekilme yaşasa da şu an tekrar yükseliş trendine girmiş durumda. Analist Kasım ayı içerisinde bir hareketlilik öngörüyor.

 

Kasım Ayında Patlama Yapması Beklenen 3 Altcoin ile ilgili etiketler Bitcoin Kripto para
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.