Kasapoğlu'ndan önemli açıklamalar! "Çalışmalar devam ediyor"

CNN Türk'te Hakan Çelik'in konuğu olan Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Kasapoğlu, gündeme dair açıklamalarda bulunuyor.

Kasapoğlu'nun açıklamalarından satır başları şu şekilde:

ASKER SELAMI TARTIŞMASI

"Bu bizim birliğimizi gösteriyor. UEFA'nın bu kararının bir hükmünün olmadığını düşünüyorum. Sporda da ülkemize karşı bir çifte standart olduğunu görüyoruz. Sporun güzelliklerini daha yukarı taşımak için gayret edeceğiz. Sporcularımızın anlayışı da bu.

2020 UEFA FİNALİ HAZIRLIKLARI

Ülkemiz birçok spor organizasyonuna dört dörtlük bir şekilde ev sahipliği yaptı. Statla ilgili çalışmalar devam ediyor. Final maçı en güzel şekilde gerçekleşecektir. Olimpiyat Stadı'nda önemli bir rezivyon gerçekleşiyor. İnanıyorum ki bu bir başlangıç olacak. Olimpiyat Stadı'nın 30 Mayıs'tan sonra da birçok önemli müsabakaya ev sahipliği yapacağını düşünüyoruz."

Kasapoğlu'ndan önemli açıklamalar! "Çalışmalar devam ediyor"

Kasapoğlu'ndan önemli açıklamalar! "Çalışmalar devam ediyor" ile ilgili etiketler Mehmet Kasapoğlu Mehmet Muharrem Kasapoğlu Gençlik ve Spor Bakanı Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul Boğazı köpürüyor! Korkutan görüntü...

İstanbul Boğazı'nın bir ucundan diğer ucuna doğru uzanan köpük yoğunluğu korkuttu. Havadan çekilen köpük yoğunluğu akıllara müsilajı getirdi.