'Kasap' futbolcuyu hoş gören 'hakem' düdük astı!

U-17'deki Fenerbahçe - Galatasaray maçında skandal bir karar veren hakem Onur Mert, kariyerinin başında düdük astı

Fenerbahçeli oyuncunun, Galatasaraylı futbolcuya attığı ‘uçan tekmeyi’ sarı kartla geçiştiren hakemin Twitter paylaşımları başına dert açtı... MHK, hakem camiası için ağza alınmayacak ifadeler kullanan Mert’in ‘umut vadetmeyen’ hakemliğini bitirme kararı aldı.

Gün geçmiyor ki ülkemizde oynanan herhangi bir futbol müsabakasında hakemler konuşulmasın... Profesyonel düzeyde gündemden düşmeyen hakemler, alt kategorilerde de adından söz ettiriyor!

Gazete Habertürk'te yer alan habere göre; son olarak Elit U17 Ligi’nde geçtiğimiz gün oynanan Fenerbahçe - Galatasaray derbisinde Sarı-Lacivertli Gürkan Başkan isimli futbolcu, Sarı-Kırmızılı rakibi Mustafa Fettahoğlu’na gaddarca bir faul yapmıştı. Ancak mücadelenin hakemi Onur Mert’in, uçan tekmeyle yapılan bu faulü sadece sarı kartla cezalandırması şaşkınlık yaratmıştı.

'Kasap' futbolcuyu hoş gören 'hakem' düdük astı! ile ilgili etiketler Fenerbahçe Galatasaray hakem u17 düdk aştı
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.