Kasalarına altın sığmıyor! Kobra Murat mal varlığını açıkladı, duyanlar şaştı kaldı

Roman müziğinin tanınmış isimlerinden Kobra Murat lakaplı Murat Divandiler katıldığı bir YouTube programında mal varlığını açıkladı. 18 evi ve 4 yazlığı olduğunu söyleyen Kobra Murat sahip olduğu serveti ile ağızları açık bıraktı.

Bir düğünde yaptığı 'kobra' şovu sonrası adı 'Kobra Murat' olarak anılmaya başlanan şarkıcı Murat Divandiler, Caner Toygar’ın Youtube'da yayınlanan programına konuk oldu. Renkli şovları ile beğeni toplayan, Kobra Murat lakabı ile tanınan Murat Divandiler, katıldığı programda özel hayatına dair detaylar paylaştı ve mal varlığını açıkladı.

caner toygar - kobra murat


Sahne hayatına çok genç yaşta başlayan Divandiler, Hemen hemen haftanın her günü program yaptığını söyleydi ve 21 saat çalışıp günde sadece 3 saat uyuduğunu dile getirdi.

''18 KİLO ALTINIM, 18 TANE EVİM VAR''

Mal varlığını programda açıklayan Kobra Murat, “2 tane altın kasamız var. İçinde 18 kilo altın var. Karım diyor ki 'artık altın yaptırma Murat, kasalar almıyor.' Karımın üstüne, benim üstüme paralar var, çocuklarımın üstüne paralar var. 18 tane evim, 4 tane yazlığım var. Ama hepsi alın teri” dedi. Eğlenceli kişiliği, farklı tarzıyla dikkat çeken Murat ayrıca "Torunuma 2 buçuk trilyonluk altın yaptım" diyerek duyanları şaşırttı.

 Kobra Murat

Kasalarına altın sığmıyor! Kobra Murat mal varlığını açıkladı, duyanlar şaştı kaldı ile ilgili etiketler Kobra Murat Murat Divandiler mal varlığı Caner Toygar
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.