Kartal'ı defans oyuncuları uçuruyor!

Beşiktaş’ta savunma oyuncuları golcüleri geçti. Bu sezon Avrupa Ligi ve Süper Lig’de oynanan karşılaşmalarda defansta forma giyen isimler tam 9 gol atmayı başardı.

Beşiktaş’ta savunma oyuncuları golcüleri geçti. Bu sezon Avrupa Ligi ve Süper Lig’de oynanan karşılaşmalarda defansta forma giyen isimler tam 9 gol atmayı başardı. Pepe 5, Gökhan Gönül 2, Caner Erkin ve Roco 1’er golle takımın skor yüküne katkıda bulundu. Bu sezon forvette forma giyen isimlerden Larin 3, Vagner Love da 1 kez gol sevinci yaşarken, savunma oyuncuları, hücumcuları 2’ye katladı.

KENDİ EVİNDE ŞANS TANIMIYOR

Kartal, Vodafone Park’ta çıktığı son 7. Avrupa Ligi mücadelesinden de galibiyetle ayrılmayı başardı. 2016-2017 sezonunda Şampiyonlar Ligi’nde mücadele eden ve grubu 3. sırada tamamlayarak yoluna Avrupa Ligi’nde devam eden Beşiktaş, sırasıyla Hapoel Beer Sheva’yı 2-1, Olympiakos’u 4-1 ve Lyon’u 2-1 mağlup etti. Bu yıl da elemelerde B36 Torshavn’ı 6-0, LASK Linz’i 1-0 ve Partizan’ı 3-0 yendiler.

KALESİNİ BİR TÜRLÜ KORUYAMADI

Avrupa Ligi’nde bu sezon 7. maçına çıkan Beşiktaş, bu karşılaşmalarda 5. galibiyetini alırken 1 beraberlik ve 1 yenilgi elde etmişti. Bu karşılaşmalarda rakip kaleye 15 gol atan Kara Kartal, kalesinde ise yalnızca 4 gol gördü. Beşiktaş’ın savunmadaki etkili oyunu lige ise yansımadı. Ligde 5 hafta geride kalırken, Siyah-Beyazlılar 5 maçın tamamında kalesinde gol gördü. Bu sezon Beşiktaş’ta savunma oyuncuları, rakip filelere 9 gol bırakırken, özellikle lig maçlarında kaleyi koruyamadı.

Kartal'ı defans oyuncuları uçuruyor! ile ilgili etiketler Beşiktaş enzo roco
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.