Kartal'da iki grup birbirine girdi! Kavga anları kamerada...

İstanbul Kartal'da iki grup arasında nedeni bilinmeyen bir kavga çıktı. Arbede sırasında yere düşen yaralı bir kişiye diğer grup tekmelerle saldırmayı sürdürdü. O anlar saniye saniye kameraya yansıdı.

Edinilen bilgiye göre olay, 21 Eylül'de saat 23.00 sıralarında Yalı Mahallesi'nde meydana geldi. İki grup arasında henüz bilinmeyen bir nedenle kavga çıktı.

BİR KİŞİ YARALANDI

Tekmeli, yumruklu kavgada bir kişi yaralandı. Yaralı kişi yerde yatarken, çevredeki vatandaşlar araya girdi. Buna rağmen saldırısına devam eden bir kişi, yaralı kişiyi tekmeleyerek yerde sürükledi.

Kartal'da iki grup birbirine girdi! Kavga anları kamerada...

KAVGA ANLARI KAMERADA

Olay anı çevredeki bir vatandaş tarafından cep telefonu kamerasıyla görüntülendi. Yaralı daha sonra hastaneye kaldırılırken, polis olayla ilgili çalışma başlattı.

Kartal'da iki grup birbirine girdi! Kavga anları kamerada... ile ilgili etiketler İstanbul Kartal Kavga arbede

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.