Kartal'da Ersin Destanoğlu krizi! Genç kalecinin neden oynamadığı ortaya çıktı...

Beşiktaş yaz transfer dönemini hareketli geçirdi. Siyah-beyazlı ekip kadrosuna önemli takviyeler yaparken, takımın başarılı kalecisi Ersin Destanoğlu ile kulüp arasında kriz yaşanıyor. Genç file bekçisinin yeni sözleşme teklifini reddettiği iddia edildi.

Beşiktaş'ta Ersin Destanoğlu krizi yaşanıyor. Siyah-beyazlı takımın Başakşehir'e 1-0 yenildiği maçta hatalı gol yiyen Emre Bilgin'in performansı sonrası Ersin Destanoğlu'nun neden oynamadığı yönünde tartışmalar yaşanmaya başladı.

2 HAFTADIR YEDEK

Sezonun ilk 4 haftası forma şansı bulan Ersin Destanoğlu ilk olarak geçen hafta oynanan Ankaragücü deplasmanında kesik yedi. Ersin geçen haftanın ardından Başakşehir maçında da yedekler arasındaydı. 18 yaşındaki kaleci Emre Bilgin 90 dakika sahada kaldı.

"ÖZEL BİR SEBEBİ YOK" DENMİŞTİ

Valerien Ismael Kalede Ersin Destanoğlu yerine Emre Bilgin'i oynatmasıyla ilgili, "Özel bir sebebi yok. İki çok iyi genç kaleciye sahibiz. İkisi de aynı kalitede. Emre çok iyi bir kamp geçirdi. Bu forma rekabetini diri tutmak istedik. Beşiktaş'ın her futbolcusunun hazır olması gerekiyor" diye konuştu.

YEDEK BIRAKILMA SEBEBİ ORTAYA ÇIKTI

Sezona formda başlayan Ersin Destanoğlu'nun yedek bırakılmasının sebebi ortaya çıktı. Fanatik'in haberine göre sezon sonunda sözleşmesi bitecek Ersin'e Beşiktaş yeni sözleşme teklifi yaptı. Ancak genç kaleci ve menajerleri bu teklifi düşük buldu.

25 MİLYON TL İSTİYOR

Bu sezon sonunda sözleşmesi bitecek 1.95 boyundaki genç kaleci Beşiktaş'tan senelik 25 milyon TL maaş istedi. Yönetim rakamı yüksek bulunca Ersin'in yedek bırakılması konusunda teknik direktör Valerien Ismael'e talimat verdi.

Kartal'da Ersin Destanoğlu krizi! Genç kalecinin neden oynamadığı ortaya çıktı... ile ilgili etiketler Beşiktaş Ersin Destanoğlu. yeni sözleşme Sözleşme uzatma
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.