Kartal golcüsünü buldu! Michy Batshuayi'nin yerine sürpriz aday...

Bu sezon kaçırdığı gollerle Beşiktaş taraftarını çılgına çeviren Michy Batshuayi'nin sezon sonu takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor. İddialara göre Siyah beyazlılar Belçikalı golcünün yerini Polonyalı Adam Buksa ile dolduracak.

Beşiktaş gelecek sezon için forvet arayışlarını sürdürüyor. Michy Batshuayi ve Cyle Larin ile yollarını ayırmaya hazırlanan siyah beyazlılar, Polonyalı oyuncu Adam Buksa için girişimlere başladı.

Amerika Birleşik Devletleri Ligi MLS ekiplerinden New England Revolution forması giyen Buksa’nın kulübü ile sözleşmesi aralık ayında tamamlanıyor. Bu durumu lehine çevirmek isteyen Beşiktaş yönetimi, 1 milyon Euro’nun altında bir bedel ile 25 yaşındaki oyuncuyu kadrosuna katmayı planlıyor.

Siyah beyazlılar Alexander Sörloth’dan da vazgeçmiş değil. Beşiktaş, Norveçli oyuncun için Leipzig’in kararını bekliyor. Şartları oluşması halinde iki futbolcu da gelecek sezon siyah beyazlı formayı giyebilir.

2020’de 4.2 milyon euro karşılığında Polonya’nın Pogon Szczecin takımından New England’a transfer olan Buksa, MLS ekibi ile çıktığı 67 maçta 27 gol attı, 7 asist yaptı.

Polonya milli takımında 7 maçta görev alan 25 yaşındaki forvet, 5 gol attı.

Kartal golcüsünü buldu! Michy Batshuayi'nin yerine sürpriz aday... ile ilgili etiketler Beşiktaş michy batshuayi Adam Buksa
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.